Prima pagină » Cultural » Bianca Brad, este alături de Rona Hartner. Arista trece prin clipe cumplite „Îmi pare tare rău pentru ea, greu de crezut”

Bianca Brad, este alături de Rona Hartner. Arista trece prin clipe cumplite „Îmi pare tare rău pentru ea, greu de crezut”

23 nov. 2023, 10:26,
BZI.ro, în Cultural

Bianca Brad a rămas șocată când a auzit veștile triste despre Rona Hartner. Seara de miercuri, 22 noiembrie, a adus vești extrem de triste din industria showbiz-ului românesc. Potrivit anunțului făcut de familie, Rona Hartner se află într-o stare critică.

După o viață în care a fost absentă din lumina reflectoarelor, chiar în momentul în care fanii așteptau cu nerăbdare revenirea ei pe scenă, sora Ronei Hartner a făcut acest anunț trist.

Bianca Brad, este alături de Rona Hartner

Vedeta se află într-o stare critică, după ce, în mod inițial, a învins cancerul la plămâni, chiar dacă a fost diagnosticată în stadiul IV. Din păcate, cântăreața avea și metastaze la creier, ceea ce a agravat acum starea sa de sănătate, deoarece una dintre acestea a crescut semnificativ în ultima perioadă.

Vestea a provocat o undă de șoc în lumea mondenă și mulți oameni celebri au reacționat, printre care se numără și Bianca Brad. Vedeta este solidară cu Rona Hartner și familia ei, în special cu fiica și sora vedetei, care trec acum prin momente extreme de dificile.

Datorită experienței sale personale, când a trecut printr-o situație similară, luptând cu cancerul la sân în trecut, Bianca Brad a suferit la rândul ei. Cu toate acestea, chiar și așa, este greu pentru ea să înțeleagă cum viața Ronei a luat o astfel de întorsătură rapidă, în ciuda energiei, pozitivismului și credinței pe care le-a demonstrat în lupta cu boala.

Prin mesajul său, Bianca Brad i-a transmis Ronei toate gândurile bune și a rugat-o pe sora artistei, care o supraveghează în mod constant, să îi ofere putere prin energie și gândurile pozitive trimise de oameni.

”Offff… ce veste tristă… și greu de crezut, la cât de plină de viață, de credință și de speranță au fost postările ei recente… Îmi pare tare rău… pentru ea… pentru fetița ei… pentru ține, Rinda… Dumnezeu să vă aline suferința… pe a ei… dar și pe a voastră… Dacă ești lângă ea, citește-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici… îi va face bine… Te îmbrățișez cu iubire, Rona…”, a scris Bianca Brad, pe pagina sa de Facebook.

Fratele Ronei Hartner, despre starea de sănătate a artistei

Fratele artistei a dezvăluit că Rona se află într-o stare critică la spital și că întreaga familie este alături în aceste momente dificile.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum. Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”,  a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru  FANATIK .

Bianca Brad a rămas uimită când a auzit veștile triste despre Rona Hartner și a transmis un mesaj de încurajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *