Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Brad, despre lupta cu cancerul și cel mai mare regret al ei: „Pur și simplu iubesc oamenii”

Bianca Brad, despre lupta cu cancerul și cel mai mare regret al ei: „Pur și simplu iubesc oamenii”

02 mart. 2023, 10:02,
în Radio

Actrița Bianca Brad a făcut recent o serie de dezvăluiri despre lupta cu cancerul, recunoscând și care este cel mai mare regret al său. Și de parcă această maladie nu ar fio fost de ajuns, vedeta a mai primit o lovitură de la viață, când și-a pierdut fiica. Acum, Bianca Brad își dedică priceperea și cunoștințele pentru a ajuta oameni care trec prin experiențe similare cu ceea ce a trăit ea.

Îndrăgita artistă Bianca Brad este cu adevărat o luptătoare și a demonstrat acest lucru cu fiecare ocazie. Greu încercată, aceasta a reușit să câștige lupta cu o maladie nemiloasă, ba chiar și să rămână cu picioarele pe pământ după pierderea tragică a fiicei sale. Acum, ea pare împăcată cu viața sa dar a mărturisit totuși că are și un mare regret.

Ce spune Bianca Brad despre lupta cu cancerul

Bianca Brad a făcut o serie de mărturisiri tulburătoare cu privire la felul în care a reacționat atunci când a aflat că are cancer. Totodată, actrița a vorbit și despre pierderea fiicei ei, un moment extrem de dureros peste care însă a reușit să treacă. Toate aceste nenorociri i-au schimbat devinitiv viața și modul în care gestionează lucrurile de zi cu zi.

Vedeta a precizat că toate aceste evenimente nefericite cu care s-a confruntat au făcut-o să își urmeze pasiunea într-un mod extrem de diferit. Nu în ultimul rând, Bianca a mai spus că experiența cu boala nemiloasă și, în special, faptul că a reușit să o învingă a motivat-o să ajute și să îndrume și alți oameni, tocmai pentru că știe perfect prin ce fel de emoții trec.

„De mică am avut o înclinație de a observa oamenii, eu pur și simplu iubesc oamenii și am înclinația aceasta de a merge înspre ei, de a-i ajuta, îndruma. Am făcut asta întotdeauna, mai ales, după ce mi-am pierdut fiica și am înființat ONG-ul, practic, am făcut asta, doar că nu se numea consiliere și nu făcusem niciun curs”, a dezvăluit Bianca Brad.

Bianca Brad a spus care este cel mai mare regret al ei

Bianca Brad a povestit că a decis să urmeze cursuri de specializare pentru a putea să devină consilier acreditat. Și aceasta deoarece își dorește să poată ajuta și alți oameni care trec prin probleme similare.

„Am făcut totul intuitiv și desigur am citit foarte mult, dar este vorba despre experiența de viață și foarte multe persoane mi-au cerut sfaturi de-a lungul timpului, cu pierderea copilului și cu boala, încât am fost sfătuită să fac așa ceva. Practic, ghidez, îndrum, dar acum sunt acreditată, recunoscută, adică ce fac are și o formă legală, oficială”, susține actrița.

În ceea ce privește cel mai mare regret pe care îl are Bianca Brad, actrița precizează că și-ar fi dorit să urmeze facultatea de psihologie, iar toate aceste lucruri să le fi făcut mai devreme.

„Eu vreau să cred că am și una și alta, doar că nu am făcut facultatea de psihologie, pentru că atunci când am terminat liceul nu exista facultate de psihologie. Acesta este unul dintre regretele mele”, a mai dezvăluit Bianca Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *