Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Brad are un băiat foarte chipeș. Luca, în vârstă de 17 ani, seamănă leit cu tatăl său

Bianca Brad are un băiat foarte chipeș. Luca, în vârstă de 17 ani, seamănă leit cu tatăl său

29 nov. 2022, 10:47,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita actriță Bianca Brad are un băiat în vârstă de 17 ani, pe nume Luca, care seamănă leit cu tatăl său, Aurel Frățilă. Adolescentul, elev la liceu, este foarte talentat la pian, lucru cu care mama sa se mândrește enorm. Însă Bianca Brad a adus pe lume, în urmă cu 15 ani, și o fetiță, Emma, care s-a născut fără viață.

Timpul zboară, iar pozele au darul de a ne aminti mereu asta. Bianca Brad a devenit nostalgică pe Facebook și a publicat un mesaj emoționant, legat de fiul ei. Puștiul Luca este acum un adolescent în toată firea și seamănă foarte mult cu tatăl său, Aurel Frățilă! Băiețelul Biancăi Brad este și foarte talentat la pian.

Bianca Brad are un băiat foarte chipeș

În fiecare an, în luna lui Cuptor, Bianca Brad publică pe Facebook câte o poză și câte un mesaj pentru fiul ei, Luca. Puștiul își aniversează ziua de naștere în acea lună și este copleșit de atenția mamei, care îl adoră. Acum, Bianca Brad „a furat” startul și a pus pe Facebook câteva imagini cu Luca, de la festivitatea de final de an școlar!

După cum se poate vedea, Luca nu mai este un copil, ci un adevărat flăcău. Este chipeș, înalt, dar mai degrabă seamănă cu tatăl său, Aurel Frățilă, decât cu celebra sa mamă. Luca și-a depășit mama în înălțime, iar Bianca nu este o femeie scundă, având 1,72 metri.

„Timpul a zburat… Școala cu brio s-a încheiat…. Un spectacol în aer liber s-a organizat (ce noroc ca n’a plouat!!!). Luca, la pian a cântat… Mama lui, emoționată și încântată, a dansat… și cu aprobarea fiului ei, adolescent, despre ziua asta a postat”, a scris Bianca pe rețelele sociale, potrivit LPF.

Viaţa Biancăi Brad (54 de ani) şi a iubitului ei, Aurel Frățilă, nu a fost lipsită de necazuri. Pe 11 ianuarie 2013, ofiţerul Aurel Frăţilă a fost arestat şi extrădat în SUA pentru trafic de arme. A fost acuzat a fost acuzat că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite. A fost eliberat în primăvara lui 2014, dar s-a luptat apoi să recucerească inima greu încercată a Biancăi. Au trecut peste probleme

Fetița Biancăi Brad s-a născut moartă

În urmă cu 15 ani, Bianca Brad a trecut printr-o tragedie de nedescris. Fiica ei, Emma, s-a născut fără viață. Micuța a venit pe lume la o clinică din Germania, însă fără suflare, se pare din cauza unei malformații la inimă.

„Timpul, Dumnezeu… și Luca mă ajuta… Sincer, nu stiu ce făceam dacă nu-l aveam pe Luca… De multe ori însă, când îl văd cât e de drăgălaș și cum se joacă, uneori singur, nu pot să nu mă întreb cum ar fi fost surioara lui și cum s-ar fi jucat împreună… si doare… doare… doare… Am doi copii: un băiețel pe pământ și o fetiță în Ceruri. Nu există zi în care să nu îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat pe Luca… Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu mă gândesc la EA, fetița mea… O cheamă Emma Nicole. Născută fără viață, pe 27 aprilie 2007”, a scris Bianca Brad, pe blogul ei, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *