Prima pagină » Cancan » Bianca Brad are emoții pentru fiul ei, Luca. Băiatul va pleca la facultate peste hotare

Bianca Brad are emoții pentru fiul ei, Luca. Băiatul va pleca la facultate peste hotare

24 iul. 2024, 10:39,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Brad este încărcată de emoții pentru fiul ei, Luca, dar totodată mândră de acesta, deoarece în curând „își va lua zborul” de acasă. Tânărul în vârstă de 19 ani a terminat liceul cu brio și își va continua studiile peste hotare. Bianca Brad este convinsă că Luca va fi vegheat din Ceruri de surioara sa Emma, care s-a născut fără viață.

Bianca Brad, lacrimi de fericire, emoții și mândrie de mamă. Fiul ei, Luca, a împlinit recent 19 ani și urmează să plece de acasă, pentru a studia în străinătate. Luca a terminat liceul cu rezultate notabile și va pleca din țară, la o facultate grea, potrivit LPF. Ce flăcău chipeș, dar și deștept are frumoasa actriță!

Bianca Brad are emoții pentru fiul ei, Luca

În fiecare an, pe 12 iulie, Bianca Brad publică pe Facebook câte o poză și câte un mesaj pentru fiul ei, Luca. Puștiul își aniversează ziua de naștere la acea dată și este copleșit de atenția mamei, care îl adoră. Acum, Bianca Brad a făcut și un anunț care a atras o mulțime de felicitări.

„Luca a împlinit 19 ani! Doamne, când au trecut?!?!? Într-o clipă s-au dus și totuși s-au întâmplat atât de multe în această «clipă»… bune și mai puțin bune… și frumoase, și dureroase… dar important este că am trecut peste cele grele cu bine și sunt recunoscătoare pentru toate… căci din toate am învățat să fim mai buni…

Luca a absolvit liceul cu brio și a fost admis la facultatea la care dorea să meargă… Într-un fel, cred că și eu pot spune că am mai absolvit o școală, școala Mamei, deși acum începe o nouă etapă.

Premiul cel mare Îi revine, evident, lui Dumnezeu, căci fără voia Sa, nu ne-am fi putut bucura de noi și nu pot decât să sper că vom mai avea parte de multă iubire și de multă bucurie, și împreună, și separat, zi de zi. La Mulți Ani! În orice caz, dacă și numai de o zecime din ce îi doresc eu ar avea parte Luca, ar fi foarte, foarte fericit, pentru tot restul vieții”, a fost mesajul Biancăi Brad.

Luca s-a transformat într-un flăcău chipeș, înalt și care mai degrabă seamănă cu tatăl său, Aurel Frățilă, decât cu celebra sa mamă. Invitată într-o emisiune TV, Bianca Brad i-a spus lui Cristi Brancu ce facultate și-a ales fiul ei.

„Luca va studia Genomica și va merge în Italia, la Bologna. Genomica se ocupă cu studiul genomului uman, nu este o facultate ușoară, e un domeniu nou. Mai e puțin și pleacă… în octombrie începe. Sunt emoții că pleacă de acasă, dar, din fericire, cu tehnologia de acum putem să îl vedem ușor”, a precizat fosta „Miss Prințesa Frumuseții” din 1990.

„Am doi copii: un băiețel pe pământ și o fetiță în Ceruri”

În urmă cu 17 ani, Bianca Brad a trecut printr-o tragedie de nedescris. Fiica ei, Emma, s-a născut fără viață. Micuța a venit pe lume la o clinică din Germania, însă fără suflare, se pare din cauza unei malformații la inimă.

„Timpul, Dumnezeu și Luca mă ajută. Sincer, nu știu ce făceam dacă nu-l aveam pe Luca. De multe ori însă, când îl văd cât e de drăgălaș și cum se joacă, uneori singur, nu pot să nu mă întreb cum ar fi fost surioara lui si cum s-ar fi jucat împreună. Și doare, doare, doare.

Am doi copii: un băiețel pe pământ și o fetiță în Ceruri. Nu există zi în care să nu îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat pe Luca. Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu mă gândesc la EA, fetița mea. O cheamă Emma Nicole. Născută fără viață, pe 27 aprilie 2007”, povestea Bianca Brad în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024