Prima pagină » Sport » Bianca Andreescu s-a retras din meciul cu Karolina Pliskova – Foto
Bianca Andreescu s-a retras din meciul cu Karolina Pliskova - Foto

Bianca Andreescu s-a retras din meciul cu Karolina Pliskova – Foto

31 oct. 2019, 00:00,
BZI.ro, în Sport

Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) nu a reușit să continue meciul cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, (27 ani, nr. 2 WTA). Sportiva din Canada de origine română s-a accidentat la genunchi după al doilea game câștigat de ea. Bianca a fost bandajată și a dus primul set până la capăt, dar a decis să renunțe la partidă din cauza durerilor. Andreescu a fost sfătuită să se retragă chiar în momentul în care s-a accidentat, dar Bianca a vrut să continue, crezând că va reuși să o învingă pe cehoiacă.

„Genunchiul meu s-a răsucit. Doctorul mi-a validat că e vorbe de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi. Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare”, i-a spus Bianca antrenorului ei Sylvain Bruneau. Acesta a sfătuit-o să renunțe, dar ea a răspuns:

„Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult”.

Cu toate acestea, Bianca nu a reușit să mai continue meciul, iar Karolina Pliskova a câștigat după 46 de minute actul întâi, scor 6-3.

„Am început bine turneul, chiar dacă am pierdut cu Svitolina. Îmi pare rău că a trebuit să se retragă, nu știu ce a pățit, dar toate suntem obosite după tot anul.

Cred că am jucat destul de bine anul acesta, mă simt bine aici și cred că am șanse să joc, în continuare, un tenis bun aici”, a spus Karolina Pliskova, la finalul meciului cu Bianca Andreescu.

Bianca Vanessa Andreescu este o jucătoare canadiană de tenis. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, 5 pe care a obținut-o pe 9 septembrie 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells Masters, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *