Prima pagină » Sport » Bianca Andreescu, lăudată de o celebră prezentatoare TV: „Este versiunea feminină a lui Roger Federer!”
Bianca Andreescu, lăudată de o celebră prezentatoare TV:

Bianca Andreescu, lăudată de o celebră prezentatoare TV: „Este versiunea feminină a lui Roger Federer!”

17 dec. 2019, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Bianca Andreescu a avut un an spectaculos în 2019 – jucătoarea de 19 ani a explodat pur și simplu în tenisul feminin, cu o ascensiune formidabilă de pe locul 152 până pe 4 în lume, fiind depășită pe final de sezon de Simona Halep în clasamentul WTA.
Jucătoarea canadiană de origine română a triumfat la US Open și a fost una din laureatele finalului de sezon după ce WTA a ales-o debutanta anului. Iar jocul ei a impresionat pe toată lumea – ultimele elogii vin din partea unei foste campioane și a unei celebre comentatoare sportive, Annabel Croft, care a lucrat pentru BBC și Sky Sports.

„Bianca Andreescu este cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată în ceea ce privește toate aspectele jocului. Ea mă uimește cu ceea ce face pe teren. Am urmărit cum multe dintre adversarele sale sunt complet derutate de stilul ei plin de imaginație, de flerul ei, de creativitatea pe care o etalează.
După cum se mișcă pe teren și cum își construiește loviturile, nu cred că exagerez când spun că jucătoarea care a triumfat la US Open este versiunea feminină a lui Roger Federer”, a declarat Annabel Croft.

Bianca Andreescu a fost numită sportiva anului în Canada

Bianca Andreescu a primit multe onoruri după un sezon excepțional. A fost desemnată sportivul anului în Canada, după ce a devenit prima jucătoare din această țară care câștigă un titlu de Grand Slam. „Sunt foarte recunoscătoare pentru acest trofeu. Nu mă așteptam să fiu primul sportiv din lumea tenisului care reușește acest lucru. Nu aș fi reușit nimic în acest an fără sprijinul Canadei”, au fost cuvintele Biancăi Andreescu.

Sportiva de 19 ani a început sezonul de pe poziția 152 WTA și a dezvăluit presei din Canada că obiectivul ei a fost să ajungă în top 100 până la finalul anului. Bianca și-a setat același obiectiv și anul trecut, însă nu a reușit să facă acest lucru în 2018.
Apogeul Biancăi Andreescu din 2019 a fost locul 4 WTA, care a coincis cu poziția cea mai înaltă atinsă vreodată de o jucătoare din Canada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *