Prima pagină » Cancan » Bia Khalifa, succes răsunător pe Onlyfans. Cât câștigă vedeta din mediul online 

Bia Khalifa, succes răsunător pe Onlyfans. Cât câștigă vedeta din mediul online 

29 oct. 2021, 11:15,
în Cancan

Una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, Bia Khalifa are un succes răsunător pe Onlyfans. După ce a fost lansată în lumea mondenă la vârsta de 15 ani de celebrul Dani Mocanu, aceasta a ajuns rapid în atenția publicul care se întreabă cât câștigă vedeta din mediul online.

Bia Khalifa, prima vedetă din România care și-a făcut cont pe Onlyfans 

La doar 20 de ani, Bia Khalifa, pe numele real Bianca Niculai, a provocat controverse încă de la primele sale apariții.  După ce a avut o relație tumultoasă cu Dani Mocanu, aceasta a participat la mai multe emisiuni televizate care i-au adus celebritatea. 

Fosta iubită a lui Dani Mocanu a stârnit controverse și atunci când a participat la emisiunea iUmor, aceasta făcând o serie de declarații care au surprins publicul. Bia Khalifa a mărturisit că nu a reușit să termine liceul, are 8 clase, dar își asumă acest lucru.

Mai mult decât atât, faptul că nu și-a terminat studiile nu a împiedicat-o să aibă succes în mediul online. Este urmărită de fanii ei pe contul de Tik Tok unde oferă sfaturi în dragoste femeilor, postează filmulețe în care dansează sau cântă și le spune admiratorilor povești din viața ei agitată.

De asemenea, vedeta este activă și pe Instagram unde postează fotografii provocatoare din vacanțele sale exotice. 

Controversata Bia Khalifa se pare că a descoperit cheia succesului în mediul online. Aceasta a declarat că este prima vedetă din România care și-a făcut cont pe Onlyfans și are un real succes.

Ce venituri obține vedeta din mediul online 

Bia Khalifa a recunoscut că se bucură de un real succes în spațiul virtual și adună sume considerabile în urma activității ei pe rețelele de socializare. 

Fosta concurentă de la iUmor a menționat că prețul unui abonament pentru contul Onlyfans este de trei ori mai mare decât al celui Netflix și că obține sume importante din mediul online. 

Totodată, Bia Khalifa a postat mai multe fotografii nud pentru care admiratorii trebuie să plătească un abonament lunar și pe viitor intenționează să își facă un cont și pe un site de pornografie.

În cadrul unei emisiuni, vedeta  a declarat că este pasionată de călătorii, iubește luxul și nu îi pasă de părerea celor din jur sau de răutatea oamenilor care o critică. 

Bia Khalifa are o relație cu un cântăreț celebru

Bia Khalifa trăiește o poveste de dragoste cu celebrul rapper Tudor Sișu. Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să formeze un cuplu și să își asume o relație care i-a surprins pe admiratori.

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu cum a reușit Tudor Sișu să o cucerească și care sunt secretele pentru o relație de durată:

„Îmi place că este foarte cizelat, asumat și calculat. Știe să fie un om bun și nu e o slăbiciune. Știe să fie un om rău, cu cine trebuie, chestie care îmi place. Nu este arogant. Are aroganța aia atractivă, nu deranjează. E limita aceea între aroganță deranjantă și atractivă.”

„Totul este roz, pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată.

Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK”, a precizat tânăra.

Bia Khalifa este în prezent una dintre cele mai controversate vedete din România, tânăra de 20 de ani bucurându-se de un real succes pe Onlyfans. Extrem de activă pe conturile de socializare, aceasta câștigă sume importante din activitatea în mediul online, dar și din aparițiile tv surprinzătoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *