Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bia Khalifa i-a făcut vânt lui Fulgy de la Clejani? Cei doi s-ar fi despărţit chiar de ziua ei

Bia Khalifa i-a făcut vânt lui Fulgy de la Clejani? Cei doi s-ar fi despărţit chiar de ziua ei

02 feb. 2023, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Bia Khalifa și Fulgy sunt în culmea fericirii de când formează un cuplu iar acest lucru se vede în fiecare zi, mai ales că fiul Clejanilor este foarte deschis cu fanii săi și povestește cum decurge relația.

Relația Biai Khalifa și a lui Fulgy este destul de nouă și nu sunt de foarte mult timp împreună, cu toate acestea, se pare că povestea de amor are de suferit.

Fulgy a lipsit de la ziua de naștere a iubitei lui, Bia Khalifa

Pe 29 ianuarie, Bia Khalifa și-a sărbătorit ziua de naștere, însă marele absent a fost chiar iubitul ei, Fulgy, lucru care a dat de înțeles că încep să apară primele probleme în paradis.

Cu toate că a lipsit de la ziua de aniversarea iubitei sale, fiul Clejanilor a avut grijă să o surprindă cu un imens buchet de trandafiri și o brățară de aur.

Bia Khalifa spunea că nu o să îl vorbească niciodată de rău pe iubitul ei, dar se pare că Bia este fana mesajelor cu subînțeles. Astfel, vedeta a publicat un video pe Tik Tok în care, mai în glumă, mai în serios, îl etichetează pe Fulgy.

„Ricardo, te rog frumos, spală-te cu benzină și usucă-te cu bricheta”, este videoclipul publicat de Bia, pe TikTok.

Fulgy dezvăluie ce părere are, de fapt, despre Bia Khalifa

Fulgy a povestit cum s-a cunosut cu Bia Khalifa. Fiul Clejanilor susține că o știe pe blondină de când avea 15 ani și este o poveste lungă, dar au luat legătura recent în mediul online, iar din acel moment a început relația celor doi.

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?!”, a spus fiul Clejanilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *