Prima pagină » Cancan » Bia Khalifa, gest neașteptat pentru Dani Mocanu. Ce a făcut vedeta după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa, gest neașteptat pentru Dani Mocanu. Ce a făcut vedeta după despărțirea de Fulgy

01 mart. 2023, 10:01,
în Cancan

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete din România datorită modului său de exprimare liber, fără perdea și fără inhibiții. Aceasta a fost implicată în mai multe relații cu persoane din showbiz, ultima dintre ele fiind cu fiul Clejanilor.

După despărțire, blondina s-a afișat alături de Giani Kiriță la o petrecere, apoi l-a „lăudat” pe Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu este deja cunoscut pe rețelele de socializare datorită postărilor sale sincere, fără filtre sau cuvinte gândite anterior. Acesta a început să practice TikTok în timpul arestului la domiciliu, iar de atunci a adunat mulți urmăritori care îi susțin activitatea. Ba mai mult decât atât, manelistul intră constant pe live, acolo unde ori discută cu alte personaje din showbiz, ori primește sume impresionante de bani din donațiile oamenilor care îl urmăresc.

Bia Khalifa, gest neașteptat pentru Dani Mocanu

Recent, Bia Khalifa i-a făcut o mare surpriză manelistului. Aceasta a intrat pe live-ul lui Dani Mocanu, acolo unde a oferit un val de aprecieri și de donații generoase. Vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-ar fi oferit fostului ei partener 86.3k de monede, echivalentul a aproximativ 914.780 de dolari. Imediat după ce sesiunea de pe TikTok s-a încheiat, Bia a apărut pe primul loc în topul donațiilor. Fiind foarte fericită de gestul făcut, a publicat pe InstaStory un screenshot în care se poate observa clasamentul, dar și un mesaj: „REGELE MEU”.

Bia Khalifa și Dani Mocanu ar fi avut o relație în trecut, iar diva spunea la acea vreme că manelistul nu reușea să o satisfacă din toate punctele de vedere.

Ce spune blondina despre fiul Clejanilor: „Bine că am scăpat de săracul ăla”

Bia Khalifa a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia îl atacă subtil pe Fulgy. Blondina îl numește pe Fulgy „sărac” și spune că este fericită că a scăpat de el.

„Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine. Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a scris Bia Khalifa, pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`