Prima pagină » Cancan » Bia Khalifa, de la iUmor, despre relația cu Sișu: “Avem ceva unic…”

Bia Khalifa, de la iUmor, despre relația cu Sișu: “Avem ceva unic…”

27 oct. 2021, 11:37,
în Cancan

Bia Khalifa, fosta concurentă de la iUmor, a vorbit despre relația pe care o are cu Tudor Sișu, membru al formației “La Familia”. Cei doi au ajuns să formeze unul din cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc.

Bianca Emanuela Niculai a vorbit de curând despre bărbatul ideal și despre relația ei cu raper-ul.

Bia Khalifa, de la iUmor, este într-o relație cu Tudor Sișu

Când a fost întrebată despre bărbatul ideal, Bia a spus că momentan este extrem de mulțumită de bărbatul care îi este alături și că nu are o preferință anume.

„Nu sunt pregătită să răspund la întrebarea asta. Vreau să subliniez faptul că mie îmi plac bărbații înalți. Trecuți prin viață. Cu experiență, din orice punct de vedere. Fizic, dacă e să vorbim de superficial… imaginea lui vorbește de la sine”, a declarat Bia Khalifa, într-un interviu pentru Cancan.

Bianca susține că nu își dorește ca această relație să devină una serioasă și plictisitoare. Ea susține că ceea ce simt unul pentru celălalt e unic. „Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât”, a adăugat vedeta.

La întrebarea ce a atras-o cel mai mult la Sișu, diva a spus că, comportamentul acestuia a fost cel care a făcut-o să se îndrăgostească de el.

„Îmi place că este foarte cizelat, asumat și calculat. Știe să fie un om bun și nu e o slăbiciune. Știe să fie un om rău, cu cine trebuie, chestie care îmi place. Nu este arogant. Are aroganța aia atractivă, nu deranjează. E limita aceea între aroganță deranjantă și atractivă”, a mai spus Bia Khalifa, pentru cursa citată mai sus.

Își doresc cei doi să se căsătorească?

Sișu și Bia sunt de puțin timp împreună, iar relația lor funcționează perfect până acum. Bianca a mărturisit că între cei doi există momentan o distanță pe care vor să o respecte.

„Totul este roz, pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată.

Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK”, a mai spus tânăra.

Cât despre căsătorie, vedeta a spus că este mult prea devreme să se gândească deja la asta. Bia a spus că se simte minunat în această relație și că nu își dorește să grăbească lucrurile.

„Nu, pentru că suntem doi nebuni! E prea devreme, sunt prea tânără să vorbesc despre așa ceva. E o întrebare incomodă. E genul de persoană care mă face să mă simt minunat, parcă suntem de aceeași vârstă”.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa are 20 de ani și este foarte cunoscută pe rețelele sociale. Pe Tik Tok aceasta le oferă fanelor sale diferite sfaturi în dragoste, dansează și își tine fanii prinși cu poveștile sale de dragoste. Odată cu apariția de la iUmor, aceasta a devenit și mai cunoscută mai ales că a menționat că este prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans.

Aceasta este pasionată de operațiile estetice, de călătorii și bani. Fără să îi pase de ce cred ceilalți, ea a vorbit despre cum nu îi place „sărăcia’. Bia Khalifa a mai spus că este pasionată de muzică.

În trecut, aceasta a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută din cauza unui fost iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *