Prima pagină » Cancan » Bia Khalifa a făcut declarații halucinante! Ar fi fost bătută în Aeroportul Otopeni de către polițiștii de frontieră

Bia Khalifa a făcut declarații halucinante! Ar fi fost bătută în Aeroportul Otopeni de către polițiștii de frontieră

30 mai 2024, 11:48,
BZI.ro, în Cancan

Bia Khalifa a făcut mai multe declarații despre incidentul care s-a produs acum un an în Aeroportul Otopeni. Artista declară că a fost bătută și pipăită de către personalul din aeroport.

Bia Khalifa a fost implicată într-un alt scandal! De data aceasta, ea fiind victima. Diva a susținut de mai multe ori în spațiul public cum un angajat al aeroportului Otopeni a fost agresiv cu ea, nu doar verbal, ci și fizic. Aceasta a fost încătușată „fără nicio vină”, după cum a declarat tânăra blondină.

Bia Khalifa bătută în aeroport

Un scandal a cucerit din nou atenția internauților. Fulgy, fiul Clejanilor, dar și fosta lui iubită au fost implicați acum un an într-un scandal de data aceasta cu polițiștii de pe aeroport, imediat după întoarcerea vedetelor în țară. Tânăra și partenerul ei, reîntorși dintr-o vacanță, au încercat să treacă de controlul de pașapoarte, dar aceasta din păcate nu s-a întâmplat fără incidente. Bia Khalifa avea un „comportament bizar” printre călători.

Aceasta a postat un videoclip pe Instagram în care explică întregul incident:

„Sunt umflată, dacă vedeți (partea dreaptă a feței – n.r.). Treaba stă în felul următor: am fost în Milano în vacanță și când m-am întors la Pașapoarte, eu mă grăbeam (…), mi-am respectat rândul la Pașapoarte, Fulgy era în spate. Mai erau fix 2 oameni în spatele meu și l-am chemat pe Fulgy să stea cu mine, să putem să plecăm, eu trebuia să ajung la Brașov. (…) L-au trimis pe Fulgy la alt rând și au spus că toți se grăbesc. Nimeni din rând nu a comentat sau ceva. L-au trimis la alt rând și erau 2 polițiști, o fată și un băiat, cred că erau la început, habar n-am, și spuneau „Bia Khalifa, Bia Khalifa”. Vorbeau acolo de mine.”

De la ce a început incidentul

După ce s-au întors din vacanța în Milano, Fulgy împreună cu Bia Khalifa au dat de bucluc. La întoarcerea în țară, cuplul a avut parte de o mare surpriză neplăcută. Potrivit Cancan, blondina ar fi avut un comportament inadecvat cu angajații aeroportului, ceea ce a determinat intervenția promptă a autorităților.

Polițiștii au imobilizat-o și încătușat-o pe Bia Khalifa. Tânăra a întocmit un proces verbal și a fost reținută timp de două ore, conform sursei citate. În plus, a fost amendată pentru tulburarea ordinii publice, sancțiunea financiară ridicându-se la 4.000 de lei.

Fulgy atunci a sunat la numărul de urgență 112, acuzând că Bia Khalifa a fost supusă mai multor violențe fizice pe nedrept. Poliția de Transporturi Aeriene (PTA) a concluzionat că apelul nu era justificat, astfel încât iubitul blondinei a primit și el o sancțiune financiară pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență. Bia Khalifa a fost reținută de polițiști pe aeroport, iar oamenii legii i-au adus acuzații.

„Pe data de 22, luna aceasta, îmi iese certificatul medico-legal. O să îi dau în judecată! Sper să nu fie o nedreptate…să nu zică că am încălcat legea, sper să nu inventeze ceva să se scoată ei cumva și să ies eu oaia neagră. Pot să îți spun că ne batem cu două pandemii: prostia și coronavirusul. Atunci când s-a întâmplat totul eram cu Fulgy și el a rămas șocat când a văzut că un polițist sare pe mine fără să fac nimic greșit. Este ceva inadmisibil ce s-a întâmplat atunci acolo”, a declarat Bia Khalifa pentru Click.

Bia Khalifa a declarat pe mai multe rețele de socializare că a fost abuzată fizic, dar și verbal pe nedrept în aeroportul Otopeni.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *