Prima pagină » Cancan » Beyonce de România, fosta soție a lui Guță, s-a căsătorit. Cum se înțelege Anais cu tatăl vitreg

Beyonce de România, fosta soție a lui Guță, s-a căsătorit. Cum se înțelege Anais cu tatăl vitreg

29 aug. 2024, 10:45,
în Cancan

Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, fosta soție a lui Guță, s-a căsătorit recent și și-a găsit fericire. În urmă cu câțiva ani, blondina s-a remarcat grație relației cu celebrul manelist, dar și a scandalurilor mediatice în care a fost implicată. În prezent, Beyonce de România consideră că relația cu Nicolae Guță este un capitol închis din viața ei.

Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, s-a remarcat în showbiz-ul autohton în urma relației controversate cu Nicolae Guță. În urmă cu câțiva ani, cei doi au fost în centrul atenției datorită relației lor și a scandalurilor mediatice. Din această relație a rezultat o fetiță, Anais, care acum se află în grija mamei sale.

Beyonce de România, fosta soție a lui Guță, s-a căsătorit

După o relație tumultuoasă cu manelistul Nicolae Guță, Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, și-a găsit din nou fericirea. Recent, vedeta a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă și a împărtășit momentul fericit cu fanii săi pe rețelele de socializare.

După o perioadă de tăcere și discreție, Mădălina a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu iubitul ei. Fericitul eveniment a fost dezvăluit pe rețelele de socializare, unde vedeta a postat mai multe imagini de la ceremonie. În fotografii, Mădălina apare complet schimbată, reflectând liniștea și bucuria noului său început.

La ceremonie a fost prezentă și Anais, fiica Mădălinei și a lui Nicolae Guță. Micuța pare să se fi adaptat foarte bine, fiind vizibil apropiată de tatăl vitreg, soțul mamei sale. Noul partener al Mădălinei pare să fie un sprijin important, iar Anais este vizibil fericită și bine integrată în noua familie.

Povestea de iubire a lui Mădălina Dumitriu este o lecție despre reziliență și puterea de a merge mai departe. După ani buni de la despărțirea de Nicolae Guță, vedeta a reușit să găsească din nou fericirea și să înceapă un nou capitol al vieții sale. Ceremonia de căsătorie a fost una intimă, reflectând discreția cu care vedeta a ales să își trăiască noua viață.

Relația cu Nicolae Guță, un capitol închis

În urmă cu mai bine de un an, Mădălina Dumitriu a vorbit deschis despre relația sa cu Nicolae Guță, menționând că acesta nu este un tată implicat.

„Ea (n.r. – Anais) a fost copilul numărul 10, apoi a mai făcut doi. Plătește 270 de lei. Nu știu (n.r. – suma pe care o dă la toți copiii). Nu mai comentez. Dă 300, ca să fie suma rotundă. Nu pot să zic, s-a mai schimbat puțin. Mi-a pus de Paște 1000 de lei. La Crăciun și la Paște mai pune așa, mai mult, e pensia pe trei luni”, spunea la acea vreme Mădălina.

Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească dificultățile și să găsească din nou fericirea. Deși drumul nu a fost ușor, Beyonce de România a demonstrat că poate merge mai departe și să își construiască o viață nouă alături de bărbatul care o face fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
29 august 2024
29 august 2024