Prima pagină » Cancan ultimă oră » Betty Salam și soțul său trec prin momente dificile după ce au fost înșelați pe internet. Aceștia au scos din buzunar sute de euro fără niciun rezultat

Betty Salam și soțul său trec prin momente dificile după ce au fost înșelați pe internet. Aceștia au scos din buzunar sute de euro fără niciun rezultat

10 dec. 2020, 19:59,
Antonia Ceausu, în Cancan ultimă oră

Soțul lui Betty Salam, Cătălin Vișănescu, a fost implicat a fost victimă unei înșelătorii on-line. Acesta a plătit sute de euro pentru a-și recupera contul personal de Instagram însă eforturile acestuia au fost în zadar. Betty sa explicat în detaliu prin ce momente a trecut soțul acesteia.

De-a lungul timpului pe internet au circulat articole despre escrocheriile care au loc în mediul on-line. De cele mai multe ori nume celebre din întreaga lume au fost victime ale înșelătoriilor pe internet. În această situație se află și Cătălin Vișănescu. Acesta a primit un mail fals de la Instagram. În conținutul acestuia se afla un link pe care l-a accesat. Pe moment acesta nu a realizat ce s-a întâmplat însă, prin această metodă, hackerii i-au acaparat contul de Instagram.

„A primit un mail de la Instagram. Instagram nu trimite mail-uri. Fără să știe, a accesat un link pe care l-a primit. Părea destul de adevărat. El nu mi-a spus, abia după ce a accesat link-ul. Prima dată nu am conștientizat și după mi-am dat seama că am citit pe Internet că se fac chestii de genul ăsta, cu mail-uri false”, a afirmat Betty Salam.

Au rămas și fără bani și fără contul de Instagram

Conform declarațiilor fiicei lui Florin Salam, soțul ei le-ar fi trimis respectivilor hackeri suma de două sute de euro. Acesta avea speranța că-și va putea recupera contul de Instagram. Din păcate, Cătălin Vișănescu  a rămas fără bani dar și fără contul de Instagram.

”Apoi a primit un mesaj și a spus acolo… Nu știu cine e. Nu sunt din România, sunt ori turci, ori ruși. I-a trimis banii, cei 200 de euro, și-a recuperat contul, s-a bucurat o oră și ceva de el, apoi i l-au luat înapoi. Problema nu e neapărat că și-a pierdut Instagram-ul, ci că sunt mulți oameni în situația asta. Cătălin a trimis 100 de euro să se asigure că e pe bune. Apoi respectivul i-a trimis un mesaj ca să-i trimită parola.

Al meu i-a mai trimis 100 de euro și după care i l-au luat din nou. Nu am trimis banii de pe contul lui bancar personal. Faza e că l-au anulat nou. Nu a trimis de pe contul lui bancar personal. I-a trimis contul lui Cătălin și are un nume ciudat. Ei așa fac. Îți iau contul și-l vând mai departe pentru alte chestii”, a adăugat Betty.

Această întâmplare trebuie să tragă un semnal de alarmă pentru toți internauții. Dacă vă confruntați cu astfel de situații nu trimiteți bani sau nu comunicați informații personale deoarece, de cele mai multe ori, conturile nu sunt recuperate. Cel mai bine este să apelați la ajutorul oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *