Prima pagină » Cancan » Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a împăcat cu soțul ei! Adevăratul motiv pentru care a luat decizia asta 

Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a împăcat cu soțul ei! Adevăratul motiv pentru care a luat decizia asta 

13 sept. 2024, 12:44,
Cezar Bulgaru în Cancan

Betty Salam a spus adevăratul motiv pentru care s-a împăcat cu soțul ei. Recent, Betty Salam a anunțat că ea și Cătălin Vișănescu au decis să ia o pauză în căsnicie. Atunci, ea a spus că nu vor divorța, ci doar vor fi separați pentru o vreme.

Se pare că această distanțare a avut efectul dorit, deoarece au dat o nouă șansă relației lor și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Fiica lui Florin Salam a oferit detalii noi despre reîmpăcarea lor.

Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a împăcat cu soțul ei

În spațiul public au circulat diverse zvonuri că Betty Salam și Cătălin Vișănescu ar fi divorțat. Totuși, cei doi au confirmat că au avut o separare, dar nu au fost în discuție despre un divorț. Se pare că au dorit să ia o pauză pentru a reflecta asupra relației lor.

În plus, separarea s-a dovedit a fi benefică, deoarece cei doi s-au împăcat. Betty Salam și Cătălin Vișănescu se bucură acum de una dintre cele mai fericite perioade din viața lor și sunt extrem de fericiți. Tânăra menționează că amândoi au decis să ia această decizie deoarece au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

„Amândoi, pentru că nu puteam să stăm unul fără celălalt”, a declarat Betty Salam în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

Betty Salam a trecut printr-o schimbare fizică semnificativă, luând în greutate aproximativ 20 de kilograme. Chiar dacă fanii au fost surprinși de această transformare, artista mărturisește că se simte bine în pielea ei.

Care a fost motivul pentru s-au sperat cei doi

Betty Salam a dezvăluit că atât ea, cât și soțul său erau extrem de ocupați, având amândoi un program foarte solicitant. Din această cauză, ajungeau să se certe destul de frecvent și aveau senzația că își pierd identitatea.

Separarea lor a durat două săptămâni, dar în această perioadă au continuat să comunice. După ce au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt, au decis să rămână împreună și să continue să fie un cuplu.

„Au fost momente în viața noastră în care am avut un program solicitant. Nu există nicio scuză când ai de muncă foarte mult. În momentul în care te pierzi tu pe tine, e și copilul, și căsnicia, și munca, și tot în cârca noastră, eu îmi vărsam nervii pe el, el își vărsa nervii pe mine. Am hotărât să luăm o pauză”, spunea tânăra.

Betty Salam a spus recent care au fost motivele pentru care s-a împăcat cu soțul ei, deși toată lumea credea că nu mai este cale de împăcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
15 octombrie 2024
15 octombrie 2024