Prima pagină » Cancan » Betty Salam, despre relația cu Cătălin Vișănescu: „Mie îmi stă gândul la el și lui la mine”

Betty Salam, despre relația cu Cătălin Vișănescu: „Mie îmi stă gândul la el și lui la mine”

23 iul. 2024, 09:36,
BZI.ro, în Cancan

Betty Salam a dezvăluit detalii despre relația ei cu Cătălin Vișănescu. Recent, Betty, fiica lui Florin Salam, și partenerul ei s-au separat, o veste care a surprins publicul român.

Cei doi au un fiu, Matthias, și încearcă să îl protejeze de problemele de cuplu pe care le întâmpină.

Betty Salam, despre relația cu Cătălin Vișănescu

Unii au afirmat că ea și-ar fi „abandonat” fiul după separarea de partener. Tânăra dezvăluie că niciodată nu ar renunța la fiul ei, chiar dacă ar apărea un alt bărbat în viața ei.

“Trebuie să îți asumi, atunci când ești în centrul atenției și familia ta este mediatizată, îți asumi orice lucru. Dacă se scrie ceva aiurea despre tine, mergi mai departe, pentru că tu știi adevărul. Numai că oamenii cred de multe ori.

Pe mine una nu mă deranjează, m-am obișnuit deja, tatăl meu, mai ales, la fel, ne-am obișnuit cu răutățile către noi, dar sunt anumite momente în care te doare pur și simplu.

Când vezi un articol, chiar dacă tu știi că nu e adevărat, că îți cunoști familia, te cunoști pe tine, nu trebuie să dai explicații, dar sunt anumite momente în care tu vezi un articol despre tine, despre care știi că e 100% neadevărat și atunci când vine vorba de copilul tău, acolo este cel mai sensibil punct al meu.

De exemplu, ca și cum eu îmi las copilul, că s-au scris acum fel și fel de chestii că mi-am lăsat copilul pentru un alt bărbat. Niciodată în viața mea. În primul rând, nu există niciun bărbat și dacă ar exista nu mi-aș lăsa copilul. Nu există”, a declarat Betty Salam pentru Spynews.ro.

Betty Salam ține legătura cu fostul partener

Cântăreața a menționat că ea și fostul partener continuă să comunice și să vorbească aproape în fiecare zi. Deși nu sunt siguri dacă despărțirea este definitivă, vor aștepta să vadă ce le va aduce viitorul.

“Noi încă ținem legătura (n.r. cu Cătălin Vișănescu), aproape zi de zi. Nu cred că avem timp (n.r. să ne înșelăm), pentru că ne stă gândul mie la el și lui la mine. Ne păstrăm încă afecțiunea și sentimentele pe care le avem, dar există posibilitatea să revenim într-o relație mult mai bună ca niciodată.

Există posibilitatea de despărțire, dar când ai o minte curată și vorbești cu acea persoană aproape zi de zi și vă leagă un copil și zece ani de relație nu cred că există posibilitatea de despărțire între mine și el.

Doar dacă vrem noi. Noi am hotărât să luăm o pauză, să revenim și când revenim să facem direct nunta”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

Betty Salam ține legătura cu Cătălin Vișănescu chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024