Prima pagină » Cancan ultimă oră » Betty Salam, adevărul despre căsnica cu soțul ei. Ce decizie a luat: „Nu sunt prietenă cu scandalul”

Betty Salam, adevărul despre căsnica cu soțul ei. Ce decizie a luat: „Nu sunt prietenă cu scandalul”

20 iul. 2024, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Betty Salam și Cătălin Vișănescu formează un cuplu de 10 ani și au avut parte de o situație dificilă care i-a făcut să pună stop la relație. Cei doi speră că își vor rezolva probleme cu care se confruntă, iar vedeta a făcut mai multe declarații importante la Xtra Night Show.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de 10 ani și sunt părinții unui băiețel frumos, Matthias. Între cei doi au apărut mai multe neînțelegi, motiv pentru care au decis să se separe pentru o perioadă pentru a repara totul dintre ei. Cântăreața a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre decizia pe care a luat-o.

Ce spune Betty Salam despre relația cu soțul ei

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au decis să ia o pauză de la relația lor, după 10 ani. Cei doi au decis să ia o pauză pentru a rezolva situațiile dificile cu care se confruntă. Vedeta a povestit câteva detalii despre căsnicia dintre ea și soțul ei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cântăreața mărturisește că ea și soțul ei se iubesc și sunt prieteni foarte buni, iar pauza este bine primită pentru a se vindeca.

„EU nu sunt prietenă cu scandalul și nu spun tot ce se întâmplă. Uneori trebuie să dai explicații celor de acasă. Eu nu Cătălin nu mai formăm un cuplu. Nu există că este un bărbat în viața mea sau că a fost, o să-i rog pe cei de acasă să nu mai creadă asta. Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg, dacă eu îl iubesc și el pe mine hai să reparăm problemele. Te gândești la ce lipsește. Este și diferență de vârstă, venim li din lumi diferite. Nu (nr. nu s-a gândit la despărțire) Las totul în voia Domnului, eu și Cătălin suntem foarte buni prieteni”, a spus Betty Salam la Xtra Night Show.

Betty Salam este sigură relația nu se va încheia

Betty Salam este convinsă că relația pe care o are cu Cătălin Vișănescu nu se va încheia. Pauza pe care au decis să o ia va fi benefică pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Totuși, vedeta și soțul ei vor fi legați toată viață datorită fiului lor pe care îl au, Matthias, care este foarte important pentru ei.

„Cătălin este un bărbat foarte matur. El știe ce vrea și alege bine. Acum suntem în pauză, să te desparți în timpul unei pauze, trebuie să fii puțin controlat. Oamenii spun cum să iei pauză. Pe noi ne va lega încontinuu Mathias. Punem accent pe mama lui, tatăl lui”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *