Prima pagină » Cancan ultimă oră » Betty, dezvăluire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam. „Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare”

Betty, dezvăluire neașteptată despre tatăl ei, Florin Salam. „Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare”

07 sept. 2024, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Betty, fiica lui Florin Salam, și soțul ei, Cătălin Vișănescu au participat la Asia Express 2024, care se difuzează în această perioadă la Antena 1. Joi seara, 5 septembrie, cei doi au fost la un pas de a fi eliminați din competiție, după ce au ajuns ultimii la Irina Fodor. Din fericire, totemul a fost verde, așa că aceștia își vor continua cursa.

Irina Fodor a felicitat-o pe Betty pentru parcursul ei, mărturisind că este mândră de ea mai ales pentru că știe că de-a lungul timpul a fost ținută din scurt și nu a avut șansa să exploreze prea multe.

„Betty eu sunt foarte mândră de tine, pentru că știu despre tine că nu prea ai plecat de acasă în general, că nu ai călătorit”, a spus Irina Fodor.

Copleșită de emoții, Betty a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din familia ei. Tânăra nu s-a putut bucura deloc de libertate, fiind mereu supravegheată de cineva, fiind fiica unui cunoscut artist. Betty a mărturisit că acest lucru i-a adus multă suferință și că nu o să facă niciodată copiilor săi ce i-a făcut tatăl ei.

„Nu, nici măcar la școală nu am fost singură. Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Nici măcar pe stradă nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare. Într-un fel îi mulțumesc tatălui meu că m-a protejat, însă chestia asta pe mine nu prea m-a ajutat. De asta este bine să le oferim copiilor noștri puțină libertate și ocazia de a cunoaște majoritatea lucrurilor.

Știu ce înseamnă oarecum viața, am trecut prin foarte multe lucruri, prin foarte multe dureri, experiențe ale vieții. Dar nu prea au legătură cu ceea ce se întâmplă aici. Aici se depune foarte mult efort fizic și psihic. Eu pe partea asta cu psihicul încerc să mă controlez foarte tare. Eu am mai stat plecată, sunt obișnuită cu viața asta, pentru că mergem la cântări, la evenimente, la studio”, a mărturisit Betty Salam la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 octombrie 2024
10 octombrie 2024