Prima pagină » Sanatate » Bere cu smântână: Te ajută, într-adevăr, să iei în greutate?

Bere cu smântână: Te ajută, într-adevăr, să iei în greutate?

07 apr. 2021, 11:27,
BZI.ro, în Sanatate

Persoanele care vor să se îngrașe încearcă să găsească soluții „miraculoase“ care să le rezolve cât mai repede problema. Un cocktail de bere cu smântână este considerat un adevărat „boost“ de energie. În plus, acestuia i se atribuie și puteri miraculoase în ceea ce privește creșterea potenței.

Când marea majoritate a oamenilor caută diete care să le ajute să scape de greutățile în plus, sunt unele personae care din contră, își doresc să mai pună câteva kilograme și reușesc cu greu să facă asta.

Rețetele care te ajută să te îngrași sunt mult mai puține decât cele pentru slăbit și tocmai de aceea sunt și mai puțini cei care vorbesc despre modul în care „dietele“ ținute chiar i-au ajutat.

Bere cu smântână: Cum să te îngrași sănătos

Să mănânci o smântână grasă poate fi prea greu de digerat de stomac, deși aceasta este bogată în calorii și grăsimi. Pentru ca organismul să asimileze aceste grăsimi este necesar ca smântâna să fie consumată cu un alt produs. În combinație cu berea, stomacul poate absorbi aproximativ 80% din produsul lactat, ajutând astfel la o creștere controlată și sănătoasă în greutate. Totuși, chiar dacă acest consum de bere cu smântână te ajută să iei în greutate, se recomandă un consum moderat. Chiar dacă are o alcoolemie redusă, berea conține alcool, iar consumul zilnic al acestei băuturi, chiar și ăn combinație cu smântâna, poate avea efecte nocive asupra sănătății.

Creșterea în greutate poate fi dificilă în cazul anumitor persoane și tocmai de aceea se recomandă ca sportul să fie asociat cu acest consum de berea cu smântână.

Rețetă de bere cu smântână

Smântâna, fie de vacă sau de capră conține zinc, iod, fier și alte elemente micro și macro, precum mineralele, potasiu, calciu, fosfor și magneziu. Bacteriile cu acid lactic din compoziția smântânei ajută întregul tract digestiv. O smântână acră normalizează metabolismul și ajută la insomnie, dar în cantități mari poate crea probleme pentru ficat.

Berea are multe minerale și drojdie de bere, care ajută intestinele. Aceasta scade colesterolul și luptă împotriva antioxidanților.

Una dintre rețele de îngrășare pe bază de bere și smântână presupune un amestec de 200 de grame de smântână cu o sticlă de 0, 3 ml de bere.

Se umple un pahar cu smântână și se adaugă treptat berea, mestecând cu o linguriță energic, pentru ca amestecul obținut să fie omogen.

Cocktailul trebuie să aibă o culoare albă și să aibă o consistență omogenă, în gustul căruia să nu puteți deosebi gustul de bere sau smântână. Amestecul obținut se bea, de obicei, dimineața, pe stomacul gol. Datorită valorii sale energetice și a cantității mari de grăsimi, proteine și carbohidrați, un astfel de cocktail îți asigură aportul caloric pentru un mic dejun copios. Trebuie să ai în vedere, totuși ,faptul că acest amestec nu va înlocui celelalte mese ale zilei.

Berea cu smântână crește potența?

Pe lângul aportul de grăsimi în organism, amestecul de bere cu smântână este considerat de mulți bărbați și o modalitate de creștere a potenței.

Una dintre explicații pentru această teorie este că o doză mică de alcool grăbește alimentarea cu sânge a organelor, care, în consecință, ajută la stimularea unei erecții. Băuturile scăzute de alcool relaxează și ameliorează stresul emoțional, frica de eșec și stimulează emoția.

Smântâna are un rol secundar în acest cocatail și nu există vreo explicație pentru modul în care aceasta ar putea crește potența.

În ceea ce privește berea, trebuie ținut cont de faptul că alcoolul poate fi dăunător erecției deoarece hameiul fermentat aduce un aport de estrogeni, hormoni sexuali feminini, în corp. Astfel se ajunge la o inhibare a producției de hormoni masculine, iar nivelul de testosteron este redus.

Cu alte cuvinte, combinația de bere cu smântână nu crește potența, ci poate doar să curețe mai rapid intestinul ,având efect diuretic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *