Prima pagină » Actualitate » Benone Sinulescu a murit la o zi după aniversarea de 40 ani de căsătorie. Elena Sinulescu: „ Fără el viața nu mai e la fel”
Benone Sinulescu a murit la o zi după aniversarea de 40 ani de căsătorie. Elena Sinulescu: „ Fără el viața nu mai e la fel”

Benone Sinulescu a murit la o zi după aniversarea de 40 ani de căsătorie. Elena Sinulescu: „ Fără el viața nu mai e la fel”

19 nov. 2021, 08:59,
Roxana Butuc în Actualitate

Ieri, 18 noiembrie 2021,a venit vestea tristă, că artistul Benone Sinulescu a decedat. Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți fiind afectați de pierderea cântărețului. Soția sa, distrusă, a declarat faptul că miercuri, 17 noiembrie, au sărbători 40 de ani de la căsătorie.

Elena Sinulescu a vorbit despre cauza decesului, subliniind că acesta nu a avut COVID-19, ci o pneumonie gravă, necesitând suplimentarea cu oxigen.

Soția artistului declară că acesta a murit la o zi după aniversarea de la căsătorie

Elena Sinulescu a vorbit despre moartea regretatului artistul, Benone Sinulescu, spunând că chiar cu o zi înainte ca acesta să treacă în neființă, au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie. Acesta a ținut să dezmintă informațiile precum că Benone Sinulescu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei pneumonii care s-a agravat din cauza unor complicații de sănătate de care acesta deja suferea.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a afirmat Elena Sinulescu.

Aceasta a mai adăugat faptul că în ceea ce privește operația de carotidă pe care ar fi trebuit să o facă, Elena Sinulescu a afirmat faptul că medicii i-au recomandat să nu o facă, întrucât nu ar fi rezistat, motiv pentru care artistul urma un tratament.

„Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai adăugat Elena Sinulescu.

Elena Sinulescu, declarații după moartea cântărețului Benone Sinulescu

Odată cu aflarea tristei vești, despre decesul artistului Benone Sinulescu, soția a sa dat câteva declarații referitoare la cauza deceselui și locul unde acesta va fi înmormâtat. Conform acesteia, câtărețul avea mai multe probleme de sănătate însă ceea ce l-a răspus a fost o pneumonie care a dus la complicații.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a fost prima declarație a soției lui Benone Sinulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024