Prima pagină » Radio » Actualitate » Beni a revenit acasă la familia Sterp! Ce reacție a avut Iancu când l-a văzut

Beni a revenit acasă la familia Sterp! Ce reacție a avut Iancu când l-a văzut

29 iun. 2022, 12:11,
în Radio

Beni, copilul crescut de familia Sterp, a revenit acasă la aceștia după o pauză de câteva luni, în urma unor neînțelegeri cu mama biologică a acestuia. Reamintim că timp de trei ani, băiatul a locuit la familia lui Iancu și Culiță. Însă, în primăvară, mama biologică a copilului a reclamat la poliție că Beni este exploatat de către aceștia, luându-l acasă.

Familia Sterp a devenit una foarte cunoscută în România grație, în principal, lui Iancu și Culiță. Cei doi au devenit vedete în showbiz în urma participărilor la diferite emisiuni TV, fiind foarte îndrăgiți de public. În plus, Culiță Sterp este și un cunoscut artist de muzică de petrecere, având foarte mulți fani. Totodată, la scurt timp, și mama acestora și-a câștigat o binemeritată celebritate prin felul ei simplu de a fi. Astfel, în prezent, mama Geta este o persoană cu mulți fani și urmăritori pe rețelele de socializare.

Beni a revenit acasă la familia Sterp

Familia Sterp este recunoscută deja pentru tot ajutorul pe care îl dă celor în nevoie, iar printre ei s-a numărat și Beni, un copil de doar 13 ani, care timp de 3 ani a locuit acasă la ei și a fost foarte atașat de Iancu, cel care i-a fost alături în toate. Tânărul provine dintr-o familie defavorizată, unde mama biologică și concubinul ei nu au prea multe să-i ofere, ba chiar nici nu-l trimit des la școală, astfel că familia Sterp a fost colacul său de salvare.

Cât timp a stat la familia Sterp, Beni a mers regulat la școală, a avut ce să mănânce, haine curate și siguranța unui cămin. Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, mama copilului de 13 ani a făcut plângere la poliție, pe motiv că fiul ei este pus la muncile gospodărești, iar Protecția Copilului a decis ca acestasă se întoarcă acasă la el, chiar dacă tânărul nu și-a dorit nicio secundă plecarea.

Însă în urmă cu puțin timp, Beni a venit să-l viziteze pe bunul său prieten, Iancu Sterp, iar imaginile cu cei doi vorbesc de la sine, căci au fost mai multe decât fericiți să se revadă.

Beni și Iancu Sterp s-au revăzut după o pauză de câteva luni

Nu este niciun secret faptul că Beni și Iancu Sterp erau foarte apropiați și petreceau foarte mult timp împreună pe vremea când copilul locuia cu ei sub același acoperiș, însă, la începutul lunii februarie, mama lui a decis că este momentul să se întoarcă acasă. Cu toate acestea, tânărul nu l-a uitat pe bunul său prieten, Iancu, iar în urmă cu puțin timp a mers în vizită la el, iar imaginile cu cei doi nu au nevoie de prea multe cuvinte, căci se vede că abia așteptau reîntâlnirea.

Iancu și Beni au călărit măgăruși împreună, au povestit, au râs și s-au distrat de minune unul în compania celuilalt. De asemenea, Beni s-a revăzut și cu Geta Sterp, alături de care obișnuia să petreacă mult timp, dar și cu mama Geta.

„A venit în vizită la noi. E aproape cât mine, e bine, sănătos”, a declarat Iancu Sterp, în ultimul său vlog de pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`