Prima pagină » Sanatate » Beneficiile incredibile ale pastilelor cu testosteron. Semne care indică un nivel scăzut
Beneficiile incredibile ale pastilelor cu testosteron. Semne care indică un nivel scăzut

Beneficiile incredibile ale pastilelor cu testosteron. Semne care indică un nivel scăzut

03 oct. 2023, 09:17,
în Sanatate

Stimulentele cu testosteron contribuie la dezvoltarea mușchilor și obținerea celor mai bune rezultate la antrenamente. Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care un bărbat ar putea decide să înceapă să ia pastille cu testosteron. Testosteronul este un hormon esențial pentru sănătatea bărbaților, din punct de vedere mental, sexual și fizic. Nivelul optim de testosteron este important pentru buna fucntionare a organismului, dar există o diversitate de factori ce influențeaza aceste nivel în bine sau în rău. Astfel că, există o listă de motive pentru care administrarea de pastille cu testosteron ar putea fi o idee bună.

Beneficiile pastilelor cu testosteron

Atunci când nivelul de testosteron atinge un prag foarte scăzut, crește posibiltatea să fii diagnosticat cu hipogonadism. Cu toate că nivelurile de testosteron vor scădea ușor în mod natural odată cu înaintarea în vârstă, schimbări semnificative sau bruște în nivelurile hormonale ar putea indica o problemă mai serioasă, caz în care se recomandă intervenția unui profesionist. Printre simptomele hipogonadismului regăsim energie și rezistență fizică redusă, disfuncție erectilă, libido redus, stare depresivă, creșterea iritabilității, anemie, osteoporoză, bufeuri (valuri de căldură).

Cel mai bun moment pentru a lua pastille cu testosteron este atunci când nivelul tău obișnuit de testosteron începe să scadă. Cu toate acestea, nu există alt mod de a afla asta decât prin efectuarea unui test de sânge. În schimb, în majoritatea cazurilot por fi identificate câteva simptome de bază care indică un nivel scăzut de testosteron.

Semne care indică un nivel scăzut de testosteron

Dacă bifezi mai multe dintre următoarele probleme, s-ar putea să fie o idee buna să încerci pastilele cu testosteron.

Înaintarea în vârstă. Nivelul de testosteron scade în mod natural cu aproximativ 2 la sută pe an, după vârsta de 30 de ani. Acest procent este suficient de mic pentru a nu cauza probleme bruște, deși bărbații mai în vârstă pot fi mai predispuși să experimenteze probleme pe diverse planuri.
Sănătatea sexuală. Testosteronul scăzut poate afecta funcția erectilă, cu toate că și alți factori pot contribui la aceasta. De asemenea, un nivel scăzut de testosteron poate duce și la scăderea libidoului.
Dificultatea de a dezvolta muscultura. Testosteronul este esențial pentru construirea și creșterea mușchilor. Un nivel scăzut de testosteron poate îngreuna dezvoltarea masei musculare.
Scăderea nivelului de energie. Un procent mic de testosteron afectează negativ nivelul de energie și starea generală. Un simptom comun al testosteronului scăzut este oboseala.
Stările depresive. Testosteronul este important pentru menținerea unei bune sănătăți mentale. Există chiar și unele dovezi ale existenței unei legături între testosteron și cogniție, ceea ce înseamnă că testosteronul scăzut poate afecta negativ IQ-ul.
Creștere în greutate. Testosteronul scăzut este adesea asociat cu creșterea în greutate. O creștere sănătoasă a nivelului de testosteron ar putea facilita pierderea în greutate și să construirea masei musculare.

Regula principală în cazul în care te decizi să iei pastille cu testosteron este aceeași ca și în cazul medicamentelor, și anume să urmezi instrucțiunile de pe etichetă. Cu toate acestea, unele suplimente nu specifică în instrucțiuni când ar trebui luate pastilele. Vestea bună este că suplimentele pot fi luate atunci când vă este cel mai convenabil. De asemenea, poți obține o eficacitate puțin mai mare din ele la anumite momente ale zilei. Cu toate acestea, momentul zilei nu face o diferență semnificativă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`