Prima pagină » Cultural » Bella Santiago și soțul ei se vor căsători religios anul viitor. Ce artiști celebri vor fi prezenți la marele eveniment

Bella Santiago și soțul ei se vor căsători religios anul viitor. Ce artiști celebri vor fi prezenți la marele eveniment

28 dec. 2022, 09:57,
în Cultural

Bella Santiago și soțul ei se vor căsători religios anul viitor. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă și își trăiesc frumoasa poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. În anul 2018, Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit civil, iar anul viitor vor ajunge în fața altarului. Iată ce artiști celebri vor fi prezenți la marele eveniment.

Bella Santiago și soțul ei se vor căsători religios anul viitor

Bella Santiago trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Grigore, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț în anul 2018. Cei doi s-au căsătorit civil însă au amânat nunta din cauza pandemiei. Artista și partenerul ei de viață se pregătesc pentru marea petrecere care va avea lor anul viitor. Frumoasa cântăreață a dezvăluit cum își dorește să fie marele eveniment și cum va arăta rochia sa de mireasă.

„Noi suntem pe relaxare, deocamdată! Noi am avut în plan să facem nunta în 2019, dar a venit pandemia și ne-a stricat planurile. Și de atunci în fiecare an ziceam la anul, la anul, dar acum chiar la anul va fi! Ne pregătim de nunta noastră, o să mergem la locație și o să vedem.Am găsit deja un loc care-mi place foarte mult, e aici în București. Mie îmi place mult să fie lângă lac, la Snagov, pe acolo. Vreau să am două rochițe, una pentru petrecere și una pentru biserică. La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!”, a declarat vedeta.

Bella Santiago așteaptă cu nerăbdare să îmbrace rocha de mireasă și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Cântăreața are un copil dintr-o relație anterioară, însă îl crește împreună cu actualul ei partener de viață, Ionuț Grigore. Vedeta are o carieră artistică de succes și deține o afacere care îi rotunjește veniturile. Artista se declară o femeie împlinită și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Cum va fi organizat marele eveniment din viața artistei

Bella Santiago și soțul ei se pregătesc de nuntă. Aceștia se vor căsători religios anul viitor și își doresc o petrecere de pomină. De la eveniment nu vor lipsi familiile cuplului, prietenii și artiștii celebri din România. Cântăreața nu a dorit să ofere prea multe detalii despre lista invitaților însă este sigură ca petrecerea va fi pe placul tuturor.

„Facem nuntă la anul, pe 26 mai. Toată lumea știe de acum. Mai vine familia mea din Spania, din Italia și pe unde sunt ei. Am avut 200 (n.r invitați) și nu știu…cred că o rămâne la fel sau mai adăugăm, că am mai cunoscut oameni foarte de treabă. Eu am zis că vreau să fac nunta catolică. Mi se pare o altfel de ceremonie. Și când mă plimb prin mijloc, vreau să cânt, pentru că așa a făcut verișoara mea și mi s-a părut foarte drăguț. (…) El e ortodox, eu sunt catolică. În sufletele noastre, fiecare rămâne la religia lui, dar împreună.”, a precizat frumoasa cântăreață.

Bella Santiago și soțul ei, Ionuț Grigore, s-au căsătorit civil în anul 2018, iar anul viitor artista va îmbrăca rochia de mireasă. Cântăreața și partenerul ei de viață formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *