Prima pagină » Cancan » Bella Santiago își mai dorește un copil. Frumoasa artistă și-a surprins fanii cu o veste neașteptată

Bella Santiago își mai dorește un copil. Frumoasa artistă și-a surprins fanii cu o veste neașteptată

06 mai 2022, 10:50,
în Cancan

Una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul autohton, Bella Santiago, își mai dorește un copil. Vedeta are o fetiță superbă dintr-o relație anterioară, dar este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Îndrăgita cântăreață are o căsnicie frumoasă alături de Nicolae Ionuț Grigore și se declară o femeie fericită și împlinită. Recent, frumoasa artistă și-a surprins fanii cu o veste neașteptată.

Bella Santiago își mai dorește un copil

Bella Santiago este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Focoasa artistă a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Mereu zâmbitoare și îmbrăcată în ținute sexy, Bella Santiago face furori de fiecare dată cu fizicul de invidiat.

Artista se mândrește cu formele sale voluptoase și nu ezită să pozeze incendiar ori de câte ori are ocazia. Dincolo de celebritate și de aprecierea publicului autohton și a colegilor de breaslă, puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde vedeta.

Aceasta a trecut printr-o relație controversată, iar mai mulți ani a încercat să își aducă fiica în România. Bărbatul care a susținut-o mereu și i-a cucerit inima este nimeni altul decât actualul soț, Nicolae Ionuț Grigore.

Cei doi formează de câțiva ani unul dintre cele mai discrete cupluri. Soțul artistei se afișează destul de rar la tv, dar este alături de partenera lui și o susține atât în carieră, cât și în viața privată.

Bella Santiago a dezvăluit recent că își mai dorește un copil și este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Artista a fost alături de soțul ei la o emisiune și au vorbit deschis despre planurile lor de viitor. Focoasa vedetă și Nicolae Ionuț Grigore își doresc mai mult ca oricând să aibă o familie numeroasă, cu mulți copii.

De viața de familie se bucură din plin și frumoasa actriță Dana Rogoz. De când a devenit mămică aceasta radiază de fericire și se declară o femeie împlinită. Vedeta se menține în formă și face furori cu aparițiile îndrăznețe. Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru ipostazele în care s-a fotografiat. Cu toate acestea, artista își asumă trecutul și se bucură din plin de viață alături de familia ei de care este tare mândră.

Ce planuri de viitor are frumoasa artistă

Bella Santiago are o carieră de succes în muzică, iar de ceva vreme cucerește publicul în ipostaza de prezentatoare tv. Focoasa artistă este extrem de apreciată și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Vedeta se declară o femeie fericită și în viața privată alături de soțul ei. Cei doi au o căsnicie frumoasă și își mai doresc un copil. Bella Santiago mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, dar se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Recent, Bella Santiago și-a surprins fanii cu o veste neașteptată. Aceasta se pregătește pentru al doilea copil și își dorește o familie numeroasă.

„Da! Vrem să facem copil! (….) Lucrăm! Eu vreau băiat și fată! Vreau gemeni acuma… Eu sunt singură la părinți.”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, frumoasa artistă a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei într-o perioadă în care aceasta era copleșită de probleme.

,,Când l-am văzut am spus că nu e genul meu (…) M-am îndrăgostit de felul lui de a fi. Glumește mult și mă face să râd. Mi-a plăcut cum e el ca om. M-a păcălit că știe să cânte la chitară și m-am îndrăgostit de el.”, a mărturisit Bella Santiago.

La rândul lui, soțul artistei a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste și ce l-a atras cel mai mult la frumoasa lui parteneră de viață.

,,Prima dată m-a cucerit cu vocea. A fost dragoste la prima vedere. M-am îndrăgostit de vocea ei de privighetoare și îmi imaginam cum m-ar certa ea în melodii. Și după, ușor ușor, am început să ne cunoaștem.”, a precizat bărbatul.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura. Îndrăgita artistă nu are copii, dar își dorește de câțiva ani să devină mamă. Aceasta este încrezătoare că la un moment dat se va bucura din plin de ipostaza de mămică alături de partenerul ei de viață.

Frumoasa artistă Bella Santiago se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta și soțul ei își doresc o familie numeroasă și sunt pregătiți să devină părinți. Cântăreața mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, pe care o crește împreună cu actualul soț. Bella Santiago se declară o femeie fericită alături de partenerul ei și se bucură de succes în carieră.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *