Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bella Santiago, îngrijorată pentru mama ei! A recurs la un gest neașteptat, de teamă că femeia ar putea păți ceva: „I-am pus cameră de supraveghere în casă”

Bella Santiago, îngrijorată pentru mama ei! A recurs la un gest neașteptat, de teamă că femeia ar putea păți ceva: „I-am pus cameră de supraveghere în casă”

25 nov. 2023, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Bella Santiago a dezvăluit că a decis să pună camere de filmat în casa mamei sale, pentru a vedea ce face femeia în permanență și dacă este sau nu în siguranță.

Mama Bellei Santiago se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că nu a putut să fie alături de artistă în ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă.

Din acest motiv, vedetă a vrut să îi facă o surpriză, așa că la puțin timp după eveniment a plecat în Filipine. Revederea a fost una plină de emoții, mai ales că cele două nu se mai întâlniseră de cinci ani. Bella Santiago a profitat de moment și a luat decizia de a monta camere de filmat în casa mamei sale.

„Mi-am revăzut mama după 5 ani. A fost emoționant…Ea a plâns că ne-a văzut, iar noi am luat-o în brațe, am pupat-o, fiica mea la fel. Înainte să plec, i-am pus camera de supraveghere în casă, să știu că este bine. Mătușile mele se panichează când nu iese mama din casă și îmi dau mie mesaj. Dacă nu răspundea, mă speriam, intram în panică și acum, în fiecare zi când mă trezesc, mă uit la ea, văd că este ok și mă liniștesc.

Bella Santiago își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Bella Santiago trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cel care recent i-a devenit soț, însă mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Artistă a povestit că își dorește foarte mult să devină mămică pentru a doua oară, ba chiar și fiica sa este nerăbdătoare să aibă un frățior sau o surioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *