Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bella Hadid, în lacrimi pe rețelele sociale: „Așa arăt eu în fiecare zi!” 

Bella Hadid, în lacrimi pe rețelele sociale: „Așa arăt eu în fiecare zi!” 

11 ian. 2022, 15:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Celebrul supermodel Bella Hadid a fost declarat în anul 2016 „Modelul Anului”. Cu chip și trup angelic, Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, a cunoscut un succes desăvârșit ca și model de brand, prezentări de modă, pictoriale și reclame. 

În ciuda venitului pe care îl are, al vacanțelor scumpe și extravagante în destinații exotice, Bella Hadid se luptă de câțiva ani cu probleme de sănătate. 

Colecția cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”

Bella Hadid, celebrul model Victoria’s Secret: „Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală“

Celebrul model a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență. Vedeta declară că social media nu este reală și că se confruntă cu o perioadă foarte grea din viață și că tot ce trebuie să vezi sau să auzi este că nu ești singur. Bella Hadid a impresionat publicul și fanii de pe Instagram când s-a postat plângând. Aceasta a împărtășit cu fanii problemele de depresie și anxietate cu care se confruntă de ani.

bella hadid 007

Celebrul supermodel Bella Hadid, a fost declarat în anul 2016 „Modelul Anului”

„Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. ”

Scrie vedeta pe profilul personal de Instagram. Îi încurajează pe fani să petreacă timp cu ei înșiși și să se iubească și înțeleagă. 

Artista își încheie autodezvăluirea cu fanii prin a le spune că îi iubește și le mulțumește pentru că au ascultat-o și văzut-o așa cum este de fapt, în fiecare zi și noapte. Le spune urmăritorilor că nu este și nu se simte singură și că îi este foarte greu să nu le spună adevărul despre cine este cu adevărat. La câteva zile după ce a vorbit despre boli mintale cu care se confruntă de ani pe rețelele de socializare, tânărul model a fost văzut pe o plaja din Miami cu un grup de prieteni. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, cu imprimeu leopard, Bella Hadid a fost, din nou, în centrul atenției. 

bella hadid in lacrimi

În ciuda venitului pe care îl are, al vacanțelor scumpe și extravagante în destinații exotice, Bella Hadid se luptă de câțiva ani cu probleme de sănătate

De la iepurașul Victoria’s Secret, la Agentul 007

Îndrăgitul model a impresionat prin corpul fără imperfecțiuni atunci când a pozat pentru Bond, fiind catalogată ca cel mai senzual „Agent 007”. Cu un bronz perfect și un trup sculptat, Bella Hadid a fost surprinsă în ipostaze provocatoare în cea mai recentă campanie fashion la care a participat. Colecția cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”, cu celebrii Daniel Craig, Lea Seydoux și Ana de Armas.

Filmările au avut loc în Bahamas, iar Bella declară că a fost o onoare să lucreze cu echipa Bond. Consideră acest proiect ca fiind unul special și că i s-a îndeplinit un vis. Rolul iconic pe care l-a interpretat a fost pe placul și caracterul Bellei pentru că, după cum spune chiar ea, femeile Bond sunt frumoase și independente, cool și elegante, ele pot face orice.

bella hadid

Colecția cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *