Prima pagină » Local » ”Beleaua de la Iași” a dat de belea! Adrian Corduneanu a ajuns în spatele gratiilor după ce a șantajat un patron de fast-food. Pentru 1.000 de euro a fost luat de ”mascați”

”Beleaua de la Iași” a dat de belea! Adrian Corduneanu a ajuns în spatele gratiilor după ce a șantajat un patron de fast-food. Pentru 1.000 de euro a fost luat de ”mascați”

14 apr. 2022, 02:00, 14 ,
Dragos Savin în Local

Adrian Corduneanu, interlopul care s-a autointitulat ”Beleaua de la Iași”, a ajuns în spatele gratiilor pentru șantaj. Adrian Corduneanu i-ar fi cerut unui om de afaceri din Iași suma de 1.000 de euro pentru a-l scăpa de o datorie pe care o avea.

Adrian Corduneanu, cel care s-a autointitulat ”Beleaua de la Iași”, a ajuns în spatele gratiilor. Interlopul este acuzat de anchetatori că ar fi șantajat un patron de fast-food din Iași. Marți, polițiștii l-au ridicat pe Adrian Corduneanu de la un salon de tatuaje din Iași, iar mai apoi au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în Municipiul Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, suma de 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și dus în arest. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adrian Corduneanu a fost dus de ”mascați” în fața judecătorilor ieșeni

Ieri după-amiază, Adrian Corduneanu a fost dus de ”mascați” în fața judecătorilor ieșeni. În trecut, interlopul care s-a autointitulat ”Beleaua de la Iași” a mai avut probleme cu oamenii legii, sub acuzații similare. Astfel, potrivit magistraților, Adrian Corduneanu a fost pedepsit în trecut după ce ar fi șantajat un agent de vânzări. Corduneanu a ajuns în arest după ce, împreună cu un amic, Ionel Bogdănici, ar fi șantajat un agent de vânzări. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Victima lui Adrian Corduneanu şi Ionel Bogdănici, T.P., este agent de vânzări şi vindea betoane în numele unei firme din Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici, un apropiat al clanului Corduneanu. Anchetatorii au adăugat că Adrian Corduneanu l-ar fi înţepat cu un cuţit în picior pe T.P, l-ar fi lovit cu palmele peste faţă şi l-ar fi ameninţat cu moartea.

Ieri-seară magistrații ieșeni au respins propunerea de arestare preventivă și au dispus arestarea la domiciliu a lui Adrian Corduneanu.

”În perioada octombrie-noiembrie 2015, cei doi au obţinut în mod injust, prin constrângere de la persoana vătămată T.P., sumele de 1.000 de euro şi 30.000 de lei, iar, începând cu data de 16 martie 2016, au reluat activitatea de constrângere a persoanei vătămate, impunându-i acesteia să desfăşoare activităţi generatoare de foloase materiale, în interesul acestora”, au mai precizat anchetatorii ieșeni. Acum, rămâne de văzut dacă ”Beleaua de la Iași” a dat sau nu de belea!

Comentarii
  • Cioara spurcata pleaca sa fie sexuat bine la pirnaie ii si place homalaului!!!!

  • Iulian Bogdan

    Nu mai avea bani de mâncare in oraș sa facă Laifuri?

  • Lasa ca fara ei … ar fi haos… ciorile ar lua puterea in iasi …

  • o scursura a societatii care nu merita sa mai traiasca

  • Jmecher din Nicolina 2

    Uai da ce panaramă de interlop ești!
    Trebuia să ii zici lu ala cu fast food-ul sa îți mai dea pe lângă ăia 2000 de lei și niște hamburgeri cu cartofi prăjiți:)))))))
    Vai de pvla de rupt în cvr…

  • Raj_belieaua

    Eu Raj am supt puli la pârnaie când eram mai mic pentru țigări și sa nu ma bată romanii spurcati ka ma puneau sa le fac laba.

  • Stati usor latrailor, e liber, se plimba la ora 12 cu nevasta sa prin centru in porshe🤫

  • Lorelia Luca

    PorsChelul ăla luat in rate? Mare șmecher asta mic.

  • Cap de cal=nevasta

    Cap de cal ăla de ii zici tu nevasta nici măcar funcția de bagaj nu a avut-o. Au făcut aia din Ferentari ce au vrut din ea , ca sclavul asta anabolizant e sub papucul calului.

  • Băieți, sa fim uniți! In aceste momente grele pentru fratele nostru beleaua, sa fim alături de familia corduneanu si in mod deosebit sa fim alături de diamantul roz. Ramona, te așteptăm cu pulile sculate. Legate in smoc si gata pentru tine. De Adi o sa aiba grija băieții. Te pup sus.

  • Esti tare omule,m-ai facut sa rad, nu am mai ras de mult timp!

  • Cioara,ar trebui trimisă in Donbas,acolo acum 8 ani primul lucru care la făcut batalionul Azov a fost să ,,reeduce” genul ăsta de paraziți

  • Astea sunt blestemele lu nevastamea ca stam fugari din cauza voastră

  • Eu unul nu am nici o problemă, nici cu vinovăția nici cu nevinovăția lui,ce am remarcat este frumusețea pozelor de profil ale comentatorilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`