„Beleaua” are o nouă belea! Adrian Corduneanu, trimis în judecată pentru amenințare. Continuă războiul cu Alina Filip! – EXCLUSIV, GALERIE FOTO

25 aug. 2022, 19:43,
Ciprian Nedelcu, în Local

Adrian Corduneanu va fi nevoit să dea iarăși ochii cu judecătorii ieșeni. Astfel, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de amenințare. În cadrul dosarului, cumnata acestuia, Alina Filip, este parte civilă.

Adrian Corduneanu va fi nevoit să dea iarăși ochii cu judecătorii. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe acesta sub acuzația de amenințare.

În cadrul dosarului, cumnata acestuia, Alina Filip, este parte civilă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Adrian Corduneanu, trimis în judecată pentru amenințare

Anchetatorii ieșeni spun că Adrian Corduneanu, cel supranumit „Beleaua”, a intrat din nou în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, după un conflict mai vechi pe care acesta îl are cu cumnata lui, Alina Filip, concubina lui Petronel Corduneanu.

În luna mai 2022, Alina Filip a depus o plângere la Poliție, susținând că ar fi fost amenințată de mai multe ori cu moartea. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost duși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Beleaua” are o nouă belea

Așadar, Alina Filip a afirmat în plângere că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea de către Adrian Corduneanu. Concubina lui Petronel Corduneanu a adăugat că a descoperit pe platforma Youtube o postare prin care Adrian Corduneanu ar fi amenințat-o pe ea și pe copiii ei.

Conflictul dintre Alina Filip și Adrian Corduneanu este mai vechi, iar războiul dintre cei doi s-a purtat în mare parte în mediul online. Totul ar fi pornit de la faptul că Alina Filip ar fi achiziționat un imobil în zona centrală a Iașului. Acum, însă, „Beleaua” are o nouă belea – Adrian Corduneanu a fost trimis în judecată pentru amenințare, în cadrul războiului său cu Alina Filip.

Comentarii
  • Un meltean analfabet!

  • Cioroi împuțit !🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • Pai tu imi spui mie ca nush ce si nush cum dintro postura in care la capitolul „deplinatate a functiunilor mintale” din anumite puncte de vedere constinentizand factorii existenti pe pamant ai dato cum ai dato abis ?

  • Pai eu imi fac damblaua in stilu meu

  • Dupa cum vrea pl mea , agresat , neagresat , dupa cum cred eu adk dupa cum vrea pl mea

  • Din anumite puncte de vedere

  • Power da pe mic

    Din punctul de vedere al orbului ca doar Vlăduț face după cum vrea cucul lui ăla mic.

  • Nu mai promovati toate scursurile societatii! Credeti ca este cineva interesat de tiganii astia, care traiesc numai din infractiuni! Locul lor este in puscarie, de asta se si trag des acolo!

  • ANDREEA MOGOSESTI

    Power la Puscarie cu Boncu Vasilica Scuze la tigani si Adin Caca Violatoru fara fapte

  • Gunoaie! Traiasca justitia !

  • Prostul asta nici pana la varsta lui nu a inteles ca smecher e ala ce nu sta la puscarie. Smecher inseamna sa faci si sa nu te stie nimeni. Nu sa faci naveta acasa-puscarie. Si cat stai la puscarie sa-ti babardeasca altii „diamantul roz” 🤣🤣🤣
    Ba cioroiule, smecherii fac si tac. Nu se duc la puscarie pentru infractiuni de doi lei. Alea sunt pentru copii mici, nu pt bagabonti!
    Cioara proasta!!!

  • Muwie la Corduneni, la nevestele și mamele voastre care v-au kakat!

  • Alte știri cu boschetarul asta fără casa?

  • Beleaua credea ca mai merge pe amenințati și ca lumea știe de frica .Uite ca s a dus la garda femeia! Bravo iei ! Așa sa facă toți da dispară infractori

  • Andrei stii tu

    Beleaua se duce la pușcărie pt găinării ! Mai bine îl executa pe Pestele din Ferentari a lui diamantului roz femeia lui care se Cordea cu pustii .

  • Ce țigan incult in loc sa te bucuri de libertate ca abea s a eliberat ,el are grija altora și amenință femeile !!! Șmecherie e să stai in libertate nu la pușcărie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *