Beizadeaua lui Traian Dobre, tot mai aproape de pușcărie! I-a dat un pumn în gură unei femei și a distrus o mașină cu piciorul. Iată filmul incidentului – FOTO

21 feb. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Încă un scandal ce o are pe beizadeaua lui Traian Dobre în prim-plan. Individul este acuzat că a lovit o femeie cu pumnul în gură. Tot scandalul a început din cauza unui loc de parcare

Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, a dormit o noapte în arest. Acesta a provocat un scandal monstru în toamna anului trecut și a lovit o femeie cu pumnul în gură.

„În urma sesizării organelor de cercetare penală, prin ordonanţa din data de 06.11.2023 s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin 1 din Codul Penal, și a uneia de distrugere, prevăzută de art. 253 alin 1 din Codul Penal, constând în aceea că, la data de 06.11.2023, în jurul orei 15:00, pe fondul unui conflict verbal, cu privire la locul de parcare situat în fața unui imobil din mun./jud. Iaşi, o persoană de gen masculin i-ar fi aplicat persoanei vătămate, de gen masculin, o lovitură cu piciorul în zona abdomenului și alta cu pumnul în zona feței, după care i-ar fi aplicat unei alte persoane vătămate, de gen feminin, două lovituri cu pumnul și brațul în zona gurii.

Totodată, ar fi lovit de mai multe ori cu picioarele în zona portierelor din partea din dreapta ale autoturismului uneia dintre persoanele vătămate, provocându-i distrugeri”, a precizat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași.

Beizadeaua lui Traian Dobre bate tot ce prinde

Cristian Dobre nu s-a oprit!

„Ulterior, în urma unei alte sesizări, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii unei alte infracţiuni de distrugere, prevăzută de art. 253 alin 1 din Codul Penal, constând în aceea că, la data de 16.01.2024, în jurul orei 11:55, în timp ce o altă persoană vătămată, de gen feminin, se afla în faţa aceluiaşi imobil din mun./jud Iași, acelaşi prezumtiv autor i-ar fi distrus, prin lovire cu un corp dur, geamul portierei dreapta-spate, pe fondul unui conflict spontan generat de faptul că persoana vătămată a parcat autoturismul personal în fața locuinței acestuia.

În urma administrării procedeelor probatorii, cauzele au fost reunite, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în parte, iar prin ordonanţa din data de 19.02.2024 a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de persoana indicată ca autor al faptelor sesizate, care a dobândit calitatea de inculpat sub aspectul comiterii în concurs real şi în stare de recidivă a infracţiunilor de lovirea sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2, alin. 21  lit. c) Cod Penal (persoană vătămată, de gen masculin), lovirea sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 1 alin. 21  lit. c) Cod Penal, şi distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 Cod Penal (prima persoană vătămată, de gen feminin), şi, respectiv, distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 din Cod Penal, în dauna celei de-a doua persoane vătămate, de gen feminin, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Cod Penal și art. 41 alin. 1 din Cod Penal”, a precizat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași.

Plasat sub control judiciar

Procurorii au cerut ca Dobre să fie arestat, însă judecătorii au respins solicitarea.

„La data de 19.02.2024, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a înaintat către Judecătoria Iaşi propunere de arestare preventivă a inculpatului aflat în stare de reţinere, solicitare care a fost respinsă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi, dispunându-se măsura restrictivă de drepturi a controlului judiciar.

Împotriva acestei din urmă măsuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi inculpatul au formulat contestaţie, care urmează să fie soluţionată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi. Cercetările sunt continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi descoperirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai precizat procurorul ieșean.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu beizadeaua lui Traian Dobre de acum înainte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *