Prima pagină » Cancan » Bebeto rupe tăcerea după ce Reghe a spus de ce îl vede așa de rar. „Nu se poate uita în ochii mei”

Bebeto rupe tăcerea după ce Reghe a spus de ce îl vede așa de rar. „Nu se poate uita în ochii mei”

26 iun. 2024, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Bebeto, fiul lui Reghe din mariajul cu Anamaria Prodan, rupe tăcerea după ce tatăl lui a spus de ce îl vede așa de rar. Antrenorul pune acest fapt pe seama instanței de judecată, care încă nu a stabilit un program de vizitare. Cu toate acestea, Laurențiu Jr este foarte dezamăgit de comportamentul părintelui său.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întinde de ceva vreme și nu sunt semne că se va finaliza în curând! Recent, antrenorul susținea că impresara îl ține captiv în acest proces și tergiversează acțiunea în instanță. Cu toate acestea, s-a aflat că și Laurențiu Reghecampf a depus apel, în legătură cu pensia alimentară și cu numele pe care vrea să-l păstreze impresara.

Bebeto rupe tăcerea după ce Reghe a spus de ce îl vede așa de rar

Laurențiu Reghecampf a spus recent că nu-și vizitează fiul până când instanța va decide programul, pentru a evita astfel orice scandal.

„Eu am un program stabilit de judecătorie (n.r. – pentru vizita lui Bebeto) și nu l-am folosit, tocmai pentru a nu-i face rău, am încercat să stau departe de situație, iar când se va termina, vom clarifica totul în liniște. Vă dați seama că mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut pe Bebeto, nu Anamaria”, a spus Reghe.

Antrenorul a ținut să menționeze și că nu a fost invitat la serbarea fiului său, de care nu i s-a spus. Cu toate acestea, Bebeto este dezamăgit de comportamentul tatălui său, care caută tot timpul să se eschiveze.

„Nu se poate uita în ochii mei, ai surorilor sau ai mamei. Mama ne-a educat altfel, fără viață dezordonată. Noi avem altă viață. Cea care contează. Noi avem respectul tuturor. Mie unul îmi e foarte rușine. Dar viața cerne și pentru noi toți a fost o lecție de viață. Nu am să fac cât trăiesc ce a făcut el”, a declarat Laurențiu Jr.

De ce durează atât de mult procesul de divorț

Laurențiu Regehcampf a declarat în repetate rânduri că namaria Prodan îl ține prizonier în căsnicie. Acesta a spus că impresara încearcă în fel și chip amânarea hotărârii de divorț, depunând tot felul de apeluri. Cu toate acestea, iată că și Laurențiu Reghecampf a depus apel, ceea ce, inevitabil, duce la prelungirea procesului

Anamaria Prodan câștigase pensia alimentară pentru fiul lor, Bebeto, și numele de Reghecampf, dar antrenorul și avocatul lui au făcut apel. Acesta ar fi motivul pentru care procesul este tergiversat, spune avocatul Anamariei Prodan. Iar neprezentarea lui Laurențiu Reghecampf la termenele de judecată, la fel, au făcut ca acest proces să dureze atât.

În altă ordine de idei, conform unor surse apropiate impresarei, cei din familia Prodan, în frunte cu Anamaria, ar fi hotărât să-l ignore pe Laurențiu Reghecampf. Anamaria ar fi foarte supărată că s-a ajuns la acest „circ” și nu își mai dorește să pronunțe numele antrenorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024