Prima pagină » Cancan » Bebeto, gest neașteptat pentru Ronald Gavril. Ce a făcut băiatul Anamariei Prodan

Bebeto, gest neașteptat pentru Ronald Gavril. Ce a făcut băiatul Anamariei Prodan

21 mai 2024, 12:52,
în Cancan

Bebeto a făcut un gest neașteptat pentru Ronald Gavril la finalul meciului pe care pugilistul l-a susținut weekendul trecut.

Ronald Gavril a reușit o victorie spectaculoasă prin KO tehnic în repriza a șaptea, în meciul împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo, cucerind centura WBC Latino la categoria semigrea. Lupta a atras un public numeros, inclusiv Anamaria Prodan și fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, cunoscut sub numele de Bebeto.

Intrarea boxerului în ring a fost marcată de un moment emoționant. Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și purtător mândru al drapelului României, l-a însoțit pe boxer. Gestul semnifică o posibilă prietenie înfloritoare între Bebeto și actualul partener al Anamariei Prodan.

Bebeto, gest neașteptat pentru Ronald Gavril

Înainte de intrarea în ring, Bebeto l-a încurajat pe Ronald Gavril cu o bătaie pe umăr, iar după victoria prin KO tehnic a boxerului român, fiul Anamariei Prodan a apărut imediat în colțul lui Gavril.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a radiat de bucurie după victoria lui Ronald Gavril, aruncându-i tricolorul peste umeri și oferindu-i o îmbrățișare emoționantă de felicitare.

„Ana, ești minunată! Îți dedic această victorie, pentru că știu cât ai muncit. Vă mulțumesc, Craiova. Sperăm să avem cât mai multe astfel de evenimente. Să ajutăm copiii să devină campioni. Doar așa vom avea o țară puternică, cu oameni puternici. Sportul crează caractere puternice”, a spus Ronald Gavril după ce a câștigat centura.

Așa cum era de așteptat, în ring a urcat și Anamaria Prodan, care și-a sărutat iubitul în fața tuturor.

Anamaria Prodan vrea să impresarieze pugiliști

Implicată activ în cariera de boxer a iubitului său, Ronald Gavril, Anamaria Prodan a dobândit o vastă experiență și o rețea de conexiuni semnificativă în lumea pugilismului. Această familiaritate a stârnit în ea o dorință arzătoare de a depăși rolul de organizator de evenimente și de a se implica direct în impresarierea boxerilor.

„Mi-am luat și licența de promotor și asta o să și fac. Fac și organizare și o să fac și management, pentru că toți boxerii buni pe care i-am cunoscut prin intermediul lui Ronald m-au întrebat dacă pot să îi impresariez și atunci îmi este ușor pentru că Ronald are aceste relații la nivel internațional”, a mai spus impresara.

După evenimentul susținut la Craiova, Bebeto l-a încurajat pe Ronald Gavril și a stat mereu lângă colțul pugilistului pentru a-l susține. Anamaria Prodan se află într-o relație cu celebrul boxer, după ce a trecut prin mai multe episoade nefericite după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *