Prima pagină » Cancan » Bebeto, fiul lui Reghe, pare destul de apropiat de iubitul mamei sale. Cum l-a surprins impresara în compania lui Ronald Gavril

Bebeto, fiul lui Reghe, pare destul de apropiat de iubitul mamei sale. Cum l-a surprins impresara în compania lui Ronald Gavril

08 ian. 2024, 11:43,
BZI.ro, în Cancan

Bebeto, fiul lui Reghe din mariajul cu Anamaria Prodan, pare destul de apropiat de iubitul mamei sale, Ronald Gavril. Impresara și boxerul profesionist și-a făcut publică relația de mai bine de o săptămână. Mai mult, Anamaria Prodan și-a luat și fiul cu ea în vacanța americană petrecută în compania noului iubit.

Laurențiu Jr, sau Bebeto cum i se mai spune, este singurul fiu al Anamariei Prodan din mariajul cu Laurențiu Reghecampf. De menționat că selecționerul mai are încă doi băieți din alte relații, în timp ce impresara are și două fiice din prima căsătorie. Anamaria Prodan a petrecut Sărbătorile de iarnă pe tărâm american, alături fiindu-i și cei trei copii ai săi.

Bebeto, fiul lui Reghe, pare destul de apropiat de iubitul mamei sale

Relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril nu mai este un secret. Cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună, iar spre surprinderea tuturor, sportivul se înțelege de minune cu fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan a sărbătorit Crăciunul și Anul Nou în Las Vegas, alături de copiii săi, dar și de iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara a preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor în tot acest timp.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, a spus impresara.

Mai mult, o împlinirea mai mare nici că se putea, fiul impresarei, Laurențiu Jr., se înțelege de minune cu Ronald Gavril. Cei doi s-au fotografiat împreună, pe plajă, poza fiind făcută chiar de Anamaria Prodan.

Din imagine se poate observa că Laurențiu Jr. și partenerul mamei sale sunt foarte apropiați. Ronald își ține brațul pe umărul tânărului, semn că se înțeleg foarte bine.

Anamaria Prodan este cu mult mai în vârstă decât iubitul ei

Pe site-urile de social media au fost deja postate câteva fotografii în care apar împreună, iar impresara a menționat cu câteva săptămâni în urmă despre „persoana de lângă ea”, fără a dezvălui identitatea în momentul respectiv.

„Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a precizat Anamaria Prodan.

Totuși, între cei doi este o diferență de vârstă deloc de neglijat. Boxerul Ronald Gavril are 37 de ani, fiind cunoscut în ring și sub numele de „The Thrill”. Originar dfin bacău, acesta este stabilit în Las Vegas, SUA, iar diferența de vârstă dintre el și impresară este de 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024