Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bebeto, fiul lui Reghe, declarații surprinzătoare la audieri. Ce a putut spune despre tatăl său

Bebeto, fiul lui Reghe, declarații surprinzătoare la audieri. Ce a putut spune despre tatăl său

03 iun. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Situația este tot mai dificilă în familia Reghecampf – Prodan. Cei doi sunt tot mai aproape de divorț, dar se pare că lupta se dă acum pentru custodia lui Bebeto. Reghe își dorește să îl aibă pe fiul lui tot mai mult aproape de el, motiv pentru care Bebeto a fost audiat, unde a făcut mai multe declarații despre tatăl lui.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a fost ieri audiat în fața judecătorilor, privind separarea părinților săi. Totul a pornit de la faptul că Reghe cere custodie comună pentru minor, dar si posibilitatea ca acesta să îl viziteze la Craiova, având în vedere că mama lui nu îi permite acest lucru.

Bebeto, contra tatălui său

După audieri, adolescentul a vorbit despre toată experiența. Bebeto a precizat că a fost sincer si a spus tot ce trebuia spus, fiind sfătuit chiar de mama lui, Anamaria Prodan. Cât despre perioada tensionată prin care trece, tânărul a spus că mereu vor trece peste.

„A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus Bebeto pentru emisiunea TV.

Laurențiu Reghecampf Junior mai susține că nu a mai vorbit deloc cu tatăl său și că antrenorul nu l-a mai căutat în ultima perioadă, dar acesta chiar i-ar fi făcut un cadou. Copilul a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde și-a prezentat o pereche de încălțăminte pe care tatăl sau spune că i-a oferit-0 de Ziua Copilului.

Prodanca, dezamăgită de Reghe

Amamaria Prodan nu a fost niciodată de acord ca Bebeto să meargă la tatăl lui în vizită la Craiova pentru a evita o posibilă întâlnire cu noua iubită a tatălui său, Corina Caciuc. Astfel, i-a impus acestuia să își vadă fiul doar sub supravegherea ei.

Cat despre audieri, impresara este dezamăgită de fostul soț că a ajuns să își tragă copilul prin tribunale. Aceasta nu l-a putut însoți pe fiul ei pentru că este în Emirate, dar l-a sfătuit să fie sincer în toate declarațiile și să spună doar ce simte, semn că nu a fost presat să facă decalarații în favoarea mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *