Prima pagină » Economic Local » Bază sportivă în comuna Mogoșești cu 172.000 de euro
Bază sportivă în comuna Mogoșești cu 172.000 de euro

Bază sportivă în comuna Mogoșești cu 172.000 de euro

17 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 1 aprilie, Primăria comunei Mogoșești organizează o licitație pentru construirea unei baze sportive în satul Budești. Lucrările includ racordurile electrice și de apă, fosă vidanjabilă și împrejmuirea terenului. Prevederea bugetară este de 827.284 lei, fără TVA, aproape 172.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Vestiarul va avea o suprafață de 168 metri pătrați, terenul de joc – 968 metri pătrați, parcare – 125 metri pătrați.

„Regimul de înălțime a clădirii cu destinația vestiare este parter. Fundațiile sunt realizate sub formă de fundații continue sub zidărie de cărămidă sub pereții structurali și posedă rigidizarea necesară pentru a prelua și transmite încărcările structurii la teren. Structura de rezistență este realizată din cărămidă GVP cu grosimea de 25 cm la exterior și interior. Planșeul de peste parter este realizat din beton armat, iar acoperișul tip terasă”, se arată în caietul de sarcini.

Proiectul este finanțat de Ministerul Agriculturii și dezvoltării Rurale – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *