Prima pagină » National » Bătrânul furios din Gorj! La 70 de ani a fost arestat pentru că a agresat mai multe persoane
Bătrânul furios din Gorj! La 70 de ani a fost arestat pentru că a agresat mai multe persoane

Bătrânul furios din Gorj! La 70 de ani a fost arestat pentru că a agresat mai multe persoane

18 feb. 2021, 14:23,
George Cristian în National

Un bătrân furios din Gorj a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii români după ce se află în centrul unui scandal. Bărbatul ar fi agresat şi atacat cu un cuţit mai multe persoane.

Bunicul este bănuit de mai multe fapte de violente cum ar fi lovire şi alte violențe dar şi de portul fără drept de obiecte periculoase. În cazul acestuia, oamenii legii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile

Un bătrân a fost reţinut 24 de ore după ce a atacat mai multe persoane

Domiciliat într-o localitatea din judeţul Gorj, bătrânul a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi atacat mai multe persoane. Incidentul a avut loc într-un hotel de pe raza oraşului Târgu Cărbuneşti. Conform unui comunicat emis de autorităţile locale se pare că bărbatul ar fi agresat mai multe persoane dintr-un hotel. Apelul la numărul unic de urgentă a venit de la un bărbat în vârstă de 58 de ani care le-a comunicat poliţiştilor evenimentele relatate mai sus:

„În după-amiaza zilei de 16 februarie a.c., poliţiştii din localitate au fost sesizaţi prin apelul 112, de un localnic de 58 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui hotel de pe raza oraşului, ar fi fost agresat de mai multe persoane, care au plecat de la faţa locului.

Bărbatul l-a atacat pe proprietarul unui spaţiu în care îşi desfăşoară activitatea un hotel

Conform primelor cercetări ale oamenilor legii care erau aflaţi la faţa locului, un reprezentant al unei societăţi care avea în chirie spaţiul în care îşi desfăşura activitatea hotelul cu pricină a fost agresat de un bărbat în vârstă de 70 de ani cu care avea un conflict mai vechi.

În timpul conflictului, bărbatul ar fi avut un cuţit asupra lui dar nu l-a folosit. Victima nu a solicitat un echipaj al ambulanţei, considerând că nu prezintă leziuni pentru care ar fi necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luarea măsurilor legale în această cauză“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`