Prima pagină » Local » Batrane violate cu bestialitate – FOTO, VIDEO

Batrane violate cu bestialitate – FOTO, VIDEO

25 aug. 2011, 22:05,
Narcis Pohoata, în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:236306;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Doua batrane au ajuns la spital dupa ce au fost violate cu bestialitate @ Autorii au fost identificati si audiati

Doua batrane au ajuns ieri dimineata la Unitatea de Primire Urgente in stare grava dupa ce au fost violate si batute cu salbaticie. Autorii au fost identificati si dusi la audieri. Natalia Stavarache, de 70 de ani, din comuna Prisacani, a fost batuta si violata de un barbat care a intrat in timpul noptii in casa ei. Se pare ca femeia nu a putut scapa sub nici o forma din mainile agresorului. Aceeasi soarta a avut-o si Maria R., de 88 de ani, din localitatea ieseana Deleni. Batrana a ajuns aproape inconstienta la spital. „Autorii au fost identificati, dar se fac in continuare cercetari pentru a stabili exact imprejurarile in care s-au produs cele doua evenimente. Urmeaza sa hotaram daca vor fi sau nu retinuti si care sunt acuzatiile care li se aduc”, a declarat ieri agentul Alina Vezeteu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Batrana de 70 de ani a avut nevoie de asistenta medicala de urgenta la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. Doctorii au constatat ca femeia prezenta un traumatism toracic sever, un traumatism cranio-cerebral, dar si multiple fracturi costale. „Pacienta a fost evaluata in UPU de medicii de urgenta. Prezenta un politraumatism, un traumatism craniocerebral si un traumatism toracic sever. In plus, avea si sapte coaste fracturate. Dupa ce a fost stabilizata, pacienta a fost transferata la ginecologie, pentru a fi evaluata de medicii specialisti, dupa care a fost internata la chirurgie toracica pentru tratament si supraveghere. Starea pacientei ramane grava, cu un prognostic vital rezervat”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD la Spitalul Sf. Spiridon Iasi.

La spital s-a prezentat si o tanara de 24 de ani, din Tomesti, care sustine ca a fost victima unei tentative de viol. Pacienta le-a spus doctorilor ca agresorul este chiar fostul sot. „Tanara prezenta multiple echimoze la nivelul membrelor inferioare. A fost evaluata in UPU, dupa care a fost transferata la ginecologie, pentru a fi evaluata de medicii specialisti”, a adaugat conf. dr. Diana Cimpoesu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024