Prima pagină » Culinar » Batoane cu glazură de ciocolată şi brânză dulce
Batoane cu glazură de ciocolată şi brânză dulce

Batoane cu glazură de ciocolată şi brânză dulce

06 mart. 2020, 15:49,
în Culinar

Combinaţia de brânză dulce cu ciocolată, deşi sună destul de ciudat, este una dintre cele mai bune reţete de desert. Măcar pentru o zi, lasă batoanele cumpărate din comerţ şi prepară, în propria bucătărie, dulciuri mai sănătoase!

Ingrediente:

  • 2 tablete ciocolată neagră
  • 300 g brânză dulce
  • 2 linguri smântână
  • 3-4 linguri zahăr pudră

Mod de preparare:

Amesteci, într-un bol, brânza dulce cu smântâna şi zahărul pudră. Cu ajutorul unui poş, formezi batoanele pe o hârtie de copt şi le laşi la frigider, de preferat peste noapte, pentru a se întări.

Topeşti ciocolată la bain marie. Glazurezi batoanele cu ciocolată topită în două ture şi le pui, ulterior, în congelator timp de o oră. Le vei muta din congelator în frigider înainte cu 30 de minute de servirea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 ianuarie 2025
04 ianuarie 2025