Prima pagină » Local » Bătăușii de la Coarnele Caprei au ajuns la spital cu mai multe vânătăi. Aceștia au fost loviți cu sticla în cap – FOTO/VIDEO

Bătăușii de la Coarnele Caprei au ajuns la spital cu mai multe vânătăi. Aceștia au fost loviți cu sticla în cap – FOTO/VIDEO

05 ian. 2024, 02:00, 2 ,
Cristina Doroftei în Local

Bătăușii care făceau legea în toate barurile din comuna Coarnele Caprei și-au găsit nașul. După ce au terorizat un sat întreg și au amenințat cu un cuțit pe oricine îndrăznea să le spună ceva, aceștia au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași cu multiple vânătăi în data de 3 ianuarie 2024.

Bătăușii de la Coarnele Caprei au avut nevoie de îngrijiri medicale la un spital din Iași

Povestea se repetă, însă, de data aceasta, Vlad și Petru Grigoriu, în vârstă de 19 ani, din satul Arama, comuna Coarnele Caprei, nu mai sunt agresori, ci victime. Aceștia împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, tot din comuna menționată mai sus, au ajuns la spital după ce au fost bătuți și loviți cu sticla în cap. Toți trei prezentau vânătăi la nivelul ochilor și erau chiar impresionați de faptul că, de data aceasta, ei au fost cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire pentru ei, starea lor nu era una gravă și nu au avut nevoie de internare.

„Cei trei pacienți au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu și de internare. Li s-a făcut un CT (Tomografia computerizată) și au plecat acasă”, declară reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Reamintim faptul că, în perioada sărbătorilor de iarnă, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se afla în același local cu Petru, Vlad Grigoriu și încă un prieten de-al acestora, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de aceștia. Motivul nu este clar nici în momentul de față, însă se precizează faptul că tânărul în vârstă de 19 ani se afla sub influența alcoolului. Victima a spus faptul că a fost luată la bătaie pe neașteptate și că a fost amenințată cu un cuțit de mai multe ori. Aceștia au lovit cu pumnul în față și o tânără în vârstă de 24 de ani, care a încercat să aplaneze conflictul.

Aceștia au scăpat cu răni minore

Mai mult decât atât, filmul groazei s-a repetat și la o zi distanță, însă tinerii au fost mai agresivi, iar din cauza lor un bărbat a ajuns la spital cu traumatism cranian. Starea acestuia a fost mult mai gravă.

Cei trei sunt cunoscuți pentru faptul că sunt foarte violenți, în special când se află sub influența alcoolului. Un alt lucru care ar putea să contribuie la liniștea satului din care sunt cei trei tineri este faptul că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cu toate acestea, cei trei bătăuși din comuna Coarnele Caprei, care au fost implicați din nou într-un conflict și au ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, au scăpat cu răni minore. Oamenii din sat speră ca cineva să aibă curajul să le țină piept și ca aceștia se liniștească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *