Prima pagină » Local » Batalie pentru sefia Politiei Municipiului – FOTO

Batalie pentru sefia Politiei Municipiului – FOTO

10 apr. 2012, 23:57,
Carmen Stanciu în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:281564;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Candidatii la sefia Politiei Municipiului Iasi vor trebui sa-si demonstreze astazi abilitatile de conducere a acestei institutii. La sfarsitul lui 2011, Lucian Mursa, cel care a ocupat functia de conducere la Politia Municipiului din 2007 si pana la inceputul lui 2012, a primit aprobarea pentru a fi transferat in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, in locul ofiterului Tiberiu Prisacariu. De la eliberarea fotoliului de sef si pana acum, interimatul a fost asigurat de Vasile Huma, adjunctul sefului Politiei Municipiului.

Urmare a scoaterii la concurs a postului de conducere, trei persoane s-au aratat interesate de functie. „Miercuri, 11 aprilie, va avea loc examenul pentru ocuparea functiei de conducere de la Politia Municipiului Iasi. S-au inscris sefi ai serviciilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi”, a declarat subcomisarul Madalin Taranu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Iasi.

Concurentii inscrisi in cursa pentru scaunul lasat liber de Lucian Mursa sunt: comisarul sef Dumitru Zamisnicu, actualul sef al Serviciului de Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi, subcomisarul Gabriel Doru Pantiru, seful Serviciului de Investigatii Criminale, IPJ Iasi, si comisarul sef Gheorghe Fotea, seful Serviciului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase, IPJ Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *