Prima pagină » Local » Bătaie sângeroasă la Iași! Trei tineri și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar: „Se îneca cu sânge“
Bătaie sângeroasă la Iași! Trei tineri și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar: „Se îneca cu sânge“

Bătaie sângeroasă la Iași! Trei tineri și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar: „Se îneca cu sânge“

16 oct. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Bătaie sângeroasă la Iași. Trei tineri și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar, până ce unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital, fiind lăsat inconștient în stradă

Petru Boata și Ciprian Vararu sunt agresorii scenei macabre constituite pe terasa unui bar din Iași. Aceștia au început măcelul pe terasa unui bar, apoi l-au târât în drum, unde l-au lăsat inconștient.

„L-au bătut până l-au nenorocit. A fost găsit că se va îneca cu sânge”, a spus un martor.

Trei tineri și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar

Actele de agresiune fizică, loviturile cu pumnii şi picioarele, ce au avut loc pe drumul public, au durat aproximativ 3 minute, timp în care inculpaţii au lovit fără încetare victima căzută la pământ, după care au tras-o spre marginea drumului public, acolo unde ambii au continuat să aplice pumni și apoi au plecat fără nicio remușcare.

Din certificatul medico-legal a rezultat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice de tipul fracturii cominutive proces temporal al osului zigomatic stâng, fracturii cominutive la nivelul tuturor pereţilor sinusului maxilar stâng, cu hemosinus consecutiv, fracturii de planşeu şi perete lateral orbita stâng, chemozisului conjunctival, bilateral, edemului cornean minim, difuz, ochi stâng, edemului preorbitar şi zigomatic stâng, emfizemului subcutanat posttraumatic, genian stâng, plăgii contuze suprainfectate regiunea jugala stângă, hematomului palpebral, tumefacţiei şi echimozei.

„În seara zilei de 27.08.2022, în jurul orelor 20:00, persoana vătămată în timp ce consuma băuturi alcoolice pe terasa magazinului din localitatea de domiciliu, la fața locului au sosit şi inculpații care au discutat cu martorul, reproşându-i acestuia că i-a chemat, deşi petrece timpul cu persoana vătămată. Inculpatul a răsturnat masa la care se aflau persoana vătămată şi martorul, după care ambii inculpaţi au lovit martorul cu palmele. Pentru a opri actele de agresiune, persoana vătămată a răsturnat masa la care se aflau persoana vătămată şi martorul, după care ambii inculpaţi au lovit martorul cu palmele.

Pentru a opri actele de agresiune, persoana vătămată a  intervenit, a aplanat conflictul după care a părăsit terasa. La fel au procedat şi cei doi inculpaţi care au ieşit pe drumul public. Inculpatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul persoanei vătămate. Aceasta a căzut la pământ, fiind lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele, majoritatea loviturilor vizând zona capului”, au afirmat judecătorii.

Petru și Ciprian au ajuns după gratii

Petru Boata și Ciprian Vararu au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar judecătorii ieșeni i-au condamnat la pedeapsa de 2 ani de închisoare în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

„Prin sentința penală s-a dispus, în baza art 396 alin. 1, 2 C.pr.pen, cu reţinerea art. 396 alin. 10 C.pr.pen., condamnarea inculpatului la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. Pedeapsa se execută în regim de detenţie, conform art. 60 Cod penal”, au mai transmis anchetatorii.

Iată că cei care au împărțit pumni și picioare pe terasa unui bar s-au ales cu o pedeapsă de 2 ani de închisoare în regim de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *