Prima pagină » Local » Bătaie sângeroasă în municipiul Iași! Doi tineri au crezut că sunt pe ringul de luptă și au făcut un show agresiv într-un club până s-a anunțat „câștigătorul”

Bătaie sângeroasă în municipiul Iași! Doi tineri au crezut că sunt pe ringul de luptă și au făcut un show agresiv într-un club până s-a anunțat „câștigătorul”

27 feb. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Doi tineri s-au luat la ceartă și au crezut că sunt pe ringul de luptă, lăsându-se cu o bătaie sângeroasă într-un club din municipiul Iași! Inițiatorul tăvălelii nu s-a lăsat până nu a fost sigur că el este câștigătorul, imobilizând persoana vătămată mai bine de 2 luni pe patul de spital

Narcis Georgian Guzgă este individul care a ieșit într-un club din municipiul Iași și a devenit foarte agitat când i s-a atras atenția că a ocupat un scaun pe care stătea o femeie ce și-a lăsat geaca acolo. Astfel, în acel moment a început un schimb de replici dure între el și partenerul femeii, lăsându-se cu o răfuială ca în filme.

Bătaie sângeroasă în municipiul Iași. Doi tineri și-au declarat război direct în club: „Mi-am luat poziția de luptă”

În data de 12.01.2019, în jurul orei 03:00, Narcis Georgian Guzgă a intrat într-un club din municipiul Iași și a vrut să ocupe un scaun care avea geaca unei femei pe el. Atunci când i s-a atras atenția, individul a devenit foarte agitat și recalcitrant, intrând într-un conflict cu partenerul ei. Mai mult, inițial au intervenit și martorii prezenți la eveniment, dar s-au retras din frică, fiindcă Narcis G. a început să facă un joc din picioare, luându-și poziția de luptă, aruncând cu un pahar de sticlă înspre victimă, lovind-o în zona ochiului drept.

În imaginile surprinse de camerele video se observă cum paharul se sparge de arcada ochiului drept a persoanei vătămate, cioburile rezultate rănind încă o persoană. Imediat după ce cioburile paharului l-au lovit în ochiul drept, partenerul femeii a început să sângereze abundent, întrucât prietena și martorii au mărturisit că se simțeau ca într-un film de groază. La fața locului au intervenit niște echipaje de poliție, dar nu l-au mai găsit pe vinovat, pentru că a profitat de situația creată și de momentul de agitație, reușind să fugă. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași de către Serviciul de Ambulanță.

Din certificatul medico-legal eliberat de Institutul de Medicină Legală (IML) rezultă faptul că persoana vătămată prezintă multiple plăgi tăiate suprasprâncenar dreapta, sprâncenar dreapta și hemoragie subconjunctivală ochi drept, corneo-sclerală cu hernie de iris, iar mecanismul de producere este prin lovire cu un corp tăietor, posibil cioburi de sticlă, necesitând 65-70 de zile de îngrijiri medicale.

Ce pedeapsă a primit individul

Narcis Georgian Guzgă a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și recent, în data de 23.02.2023, a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare cu executare. Persoana vătămată s-a constituit ca fiind parte civilă în proces, iar oamenii legii au admis cererea formulată de către el, obligând inculpatul la plata sumei de 40.000 de euro, reprezentând despăgubiri civile, dar și daune morale.

De asemenea, Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași a cerut inculpatului, care a inițiat o bătaie sângeroasă într-un club din municipiul Iași, suma de 4.388,13 lei, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale acordate persoanei vătămate, pe care anchetatorii au acceptat-o, obligându-l să achite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *