Prima pagină » Local » Bătaie pe viață și pe moarte la o terasă din Iași. Trei indivizi au fost arestați după scandal
Bătaie pe viață și pe moarte la o terasă din Iași. Trei indivizi au fost arestați după scandal

Bătaie pe viață și pe moarte la o terasă din Iași. Trei indivizi au fost arestați după scandal

17 feb. 2024, 02:00, 8 ,
Dragos Savin în Local

Trei indivizi au fost arestați după o bătaie la o terasă din Iași. Aceștia au agresat un tânăr, iar pe fir au intrat polițiștii. Bărbații au fost reținuți, iar mai apoi au ajuns în fața judecătorilor. Cercetările continuă, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ar putea fi condamnați la închisoare

Trei indivizi au bătut măr un tânăr de 21 de ani din județul Iași. Totul s-a petrecut zilele trecute pe terasa unui bar din Vlădeni. După un schimb de replici acide, aceștia s-au năpustit peste victimă și nu s-au oprit până când nu a căzut la pământ. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni, care au făcut verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

După bătaia de pe terasa din Iași, cei trei agresori au fost reținuți

Astfel, oamenii legii i-au reținut pe cei trei agresori după ce victima a ajuns la spital.

„La data de 14.02.2024, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Iași trei bărbați din comuna Vlădeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat că, la data de 12 februarie a.c., aceștia, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi agresat fizic un tânăr de 21 de ani, din comuna Vlădeni, în timp ce se aflau pe terasa unui magazin din comuna Vlădeni. Tânărul de 21 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de 15 februarie 2024, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței de judecată”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Judecătorii i-au trimis după gratii

Cei trei agresori au fost duși de polițiști în fața judecătorilor ieșeni.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 1370/261/P/2024, privind pe inculpaţii: Popovici Alexandru Constantin (în prezent în CRAP din cadrul IPJ Iaşi, pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, Vâzdoagă Ștefan pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, Popovici Marius-Gheorghiţă ( pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Popovici Alexandru Constantin, Vâzdoagă Ștefan şi Popovici Marius-Gheorghiţă pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 15.02.2024 şi până la data de 15.03.2024, inclusive”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei trei indivizi după bătaia de la o terasă din Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`