Prima pagină » Titlurile zilei » Bătaie pe viață și pe moarte între două grupări rivale la Iași! S-au folosit bâte și cuțite, iar totul s-a întâmplat în plină stradă (Exclusiv-foto-video)

Bătaie pe viață și pe moarte între două grupări rivale la Iași! S-au folosit bâte și cuțite, iar totul s-a întâmplat în plină stradă (Exclusiv-foto-video)

11 aug. 2020, 02:00,
Dragos Savin, în Titlurile zilei

Seară de foc la Iași. Două grupări rivale și-au dat întâlnire în zona Ciric și s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mai mulți petrecăreți se aflau în zona lacului Veneția. Conflictul a izbucnit, se pare, între doi tineri din grupări rivale și a degenerat în scurt timp

Bătaie sângeroasă la Iași. În noaptea de sâmbătă spre duminică, două grupări rivale s-au bătut mai ceva ca în filme. Totul a început spre dimineață, când doi tineri din grupări diferite au făcut un schimb de replici mai acide. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au lovit reciproc, iar prietenii acestora nu au stat prea mult pe gânduri și au intervenit. Fiecare a pus mâna pe ce a apucat, bâte, cuțite și pietre. În scurt timp în zona lacului Veneția, în plină stradă, a izbucnit o bătaie generală.

Indivizii din cele două grupări rivale s-au bătut cu bâtele în plină stradă

Peste 20 de tineri s-au bătut până când unii dintre ei au rămas întinși pe jos. În tot acest timp, mai mulți martori au asistat la scandal fără să intervină. Abia spre final s-a sunat la numărul unic de urgențe 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz pentru a vedea cum s-a ajuns la un asemenea incident. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tinerii care s-au luat la bătaie fac parte din două grupări rivale. Una dintre grupări ar fi formată din indivizi care nu sunt străini de problemele cu legea și își fac veacul prin zona Păcurari, iar alta este formată din indivizi întorși recent în țară din străinătate. Și cei din urmă fac parte cam din aceeași categorie. Sunt la fel de certați cu legea.

Dacă se vor depune plângeri, o parte dintre scandalagii ar putea ajunge după gratii

Surse ale reporterilor BZI au precizat că în urma bătăii generale, mai multe persoane ar fi fost rănite grav. Mai precis, ar prezența fracturi la nivelul membrelor superioare și inferioare. Mai mult decât atât, o persoană ar fi fost tăiată cu un obiect ascuțit, fiindu-i pusă în pericol viața. Aceste informații nu au fost însă confirmate în mod oficial. Totuși, din imaginile ajunse în posesia reporterilor BZI, se văd clar actele de violență din zona lacului Veneția. Tinerii se lovesc cu brutalitate cu pumnii, picioarele și bâtele. După câteva minute bune, spiritele se liniștesc. Dacă vor fi depuse plângeri, oamenii legii pot deschide dosare penale pentru lovire sau alte violențe. Totodată, în funcție de cât de grav au fost răniți unii dintre protagoniști, se poate vorbi inclusiv de tentativă la omor. Polițiștii ieșeni fac în acest caz verificări pentru identificarea protagoniștilor.

Mai multe persoane ar fi fost grav rănite după bătaia din zona lacului Veneția

Martorii au precizat că bătaia s-a iscat din senin.

„S-au luat la ceartă, iar mai apoi au scos bâte, cuțite de prin mașini și s-au lovit reciproc. Cred că doi sau trei au fost loviți tare. Au luat bâte peste picioare, nu se mai puteau ridica. Erau țigani majoritatea, nu știu de la ce s-au luat”, a spus unul dintre martori.

Reporterii Cotidianului BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă, iar în edițiile viitoare vom reveni cu informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *