Prima pagină » National » Bătaie la un club din Mamaia: Trei oameni au ajuns la spital – VIDEO
Bătaie la un club din Mamaia: Trei oameni au ajuns la spital - VIDEO

Bătaie la un club din Mamaia: Trei oameni au ajuns la spital – VIDEO

20 iul. 2020, 18:12,
Cristian ZAVASTIN în National

O bătaie care a avut loc la un club din Mamaia s-a lăsat cu victime, trei oameni ajungând la spital.

Oamenii nu doar că desconsideră măsurile de protecție anunțate de autorități, dar merg în cluburi, pe litoral, și se iau la bătaie.

La sfârşitul săptămânii trecute, la o terasă din Mamaia, un scandal între mai multe persoane și agenții firmei de pază s-a lăsat cu victime. Conflictul ar fi pornit de la faptul că un grup de turişti a cerut DJ-ului să schimbe genul muzical. Trei dintre persoanele implicate au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Bătaie la un club din Mamaia: Au ajuns la spital bătuți

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis astăzi, că duminică după amiază, poliţiştii staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din staţiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane şi agentii unei firme de pază.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulţumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turişti ar fi deranjat clienţii terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenţii de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că până la acest moment niciuna dintre părţile implicate nu a depus plângere, dar o pot face în termen de 90 de zile.

Amendă uriașă pentru un club din Mamaia după ce au fost încălcate prevederile legale

Un club din Mamaia a fost amendat de către poliţiştii constănţeni cu 10.000 de lei, după ce, la un concert susţinut de Puya au asistat peste 500 de spectatori, contrar prevederilor legale rederitoare la prevenirea răspândirii coronavirusului. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, sâmbătă seară, că la un club din Mamaia a avut loc un concert al lui Puya la care au asistat mai mult de 500 de spectatori.

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale”, a transmis IPJ Constanţa.

Din acest motiv, clubul a fost amendat cu suma de 10.000 de lei. Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie, se arată în prevederea legală.

Andreea Esca, infectată cu COVID-19

Andreea Esca a a luat virusul după ce a participat la o petrecere pe plajă, acolo unde normele de distanțare socială nu au fost respectate nici măcar la un nivel minim.

După ce cancan.ro a dezvăluit în exclusivitate faptul că Andreea Esca a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, știrista de la Pro TV a avut și prima reacție în acest sens. Mai exact, pe contul său de Instagram, Andreea Esca a postat o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel, pesemne că se simte bine și nu are niciun fel de problemă cu faptul că testul ei a ieșit pozitiv la COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *