Prima pagină » Actualitate » Bătaie la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi implicați – VIDEO
Bătaie la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi implicați - VIDEO

Bătaie la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi implicați – VIDEO

20 sept. 2021, 13:57,
Roxana Butuc în Actualitate

Bătaie la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” unde mai mulți indivizi și-au împărțit pumni.

A fost deschis un dosar penal iar luni, 20 septembrie2021, se va stabili dacă aceasta rămâne sau nu deschis, în funcție de faptul dacă vor fi depuse plângeri sau nu.

Mai mulți oameni s-au luat la bătaie în Aeroportul din Suceava

În data de 17 septembrie 2021, a avut loc un incident deosebit de grav, unde mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Bătaia a început din interiorul aeroportului și s-a extins până în exteriorul acestuia.

Se pare că un un bărbat a fost atacat de mai mulți indivizi, fără a se cunoaște exact motiv de la care a izbucnit conflictul. În apărarea victimei au sărit mai mulți apropiați, astfel încât s-a declanșat o bătaie de proporții. În urma incidentului, victima s-a ales cu nasul rupt.

Agresorul care a pornit conflictul a fost așteptat afară de apropiații victimei fiind el luat la pumni de către aceștia. Într-un final, ambele tabere s-au liniștit singure și au părăsit locația.

A fost deschis dosar penal pentru violență

Autoritățile de la Poliția Transporturi Aeriene, Poliția de Frontieră și SRI, nu au intervenit pentru a liniști conflictul, afară de un angajat de la firma de pază care a cerut bătăușilor să se liniștească. nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Postul de Poliție Burdujeni, în urma unui apel la 112 făcut de o femeie. În momentul când a ajuns echipajul, cei implicați în bătaie au dispărut.

Având în vedere apelul, cei de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava au deschis cu termen limită un dosar penal săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Luni 20 septembrie 2021, se va stabilit dacă acesta va rămâne deschis dacă se va prezenta cineva să depună plângere penale sau nu, conform GlasulSucevei.ro.

Bătaie și la Aeroportul Internațional Iași

Un incident asemănător a avut la și la Aeroportul Internaţional din Iaşi, pe data de 31 august 2021, unde doi bărbați  de față cu toţi călătorii. Martori la scena violentă au fost și minorii.

Un bărbat s-a întâlnit cu fosta iubita și concubinul în Aeroportul Iași. Gelos, acesta a început să se certe cu aceștia iar situația degenerat. Bărbații au început să se ia la bătaie și chiar au încercat să o lovească și pe ea.

Autoritățile britanice au reținut 17 români în urma unui conflict

Din edițiile anterioare ale Cotidianului „BZI”, amintim că pe data de 16 mai, MAE face niște declarații, referitoare la o bătaie între o familie de români și care a avut loc pe Aeroportul Luton. Autorităţile britanice au reţinut 17 persoane implicate, din care 12 au fost prezentate instanţei. Reprezentanţii aeroportului au fost şocaţi de incident şi au afirmat faptul că vis-a-vis de astfel de incidente toleranţa este zero.

”Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Londra s-a autosesizat în urma informaţiilor apărute în mass-media referitoare la un incident, produs la data de 14 mai 2021, pe Aeroportul Luton, în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile britanice pentru a obţine informaţii suplimentare. Potrivit datelor comunicate de autorităţile britanice reprezentanţilor misiunii diplomatice, incidentul în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români a fost generat de o dispută între membrii aceleiaşi familii. În urma acestuia, autorităţile britanice au reţinut 17 persoane implicate, iar patru persoane au fost transportate la o unitate medicală din zonă pentru îngrijiri, fără a fi necesară internarea acestora”, a transmis MAE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024