Prima pagină » Titlurile zilei » Bătaie între pițipoance, la ”Time Out”! Bodyguarzii au dat cu spray iritant și au folosit bastoanele până să ajungă Poliția (Exclusiv)

Bătaie între pițipoance, la ”Time Out”! Bodyguarzii au dat cu spray iritant și au folosit bastoanele până să ajungă Poliția (Exclusiv)

11 apr. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

La clubul ”Time Out” s-a iscat o bătaie între pițipoance. Bodyguarzii au folosit spray lacrimogen și bastoanele din dotare până și-au făcut apariția polițiștii. Acum, atât femeile implicate în scandal, cât și angajații clubului au de dat explicații în fața legii

Cluburile din Iași parcă s-au transformat în ringuri de box în ultima perioadă. Nici bine nu s-au deschis după încetarea restricțiilor din pandemie, că scandalurile se țin lanț. Recent, la un club din zona Copou lucrurile aveau să scape de sub control în adevăratul sens al cuvântului. După ce o femeie a intrat în conflict cu câteva tinere la ”Time Out”, totul a degenerat.

Mai precis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, adică pe 1 spre 2 aprilie 2022, scandalul avea să înceapă la ”Time Out” în jurul orei 1:00. Atunci, o femeie s-a luat la ceartă cu câteva tinere, iar, de la un schimb de cuvinte până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Bătaie între pițipoance la ”Time Out”

Petrecărețele au început să se lovească, iar, în încăierare, se pare că ar fi intrat și doi bărbați, cel mai probabil pentru a le despărți pe ”pițipoance”. Conflictul a fost observat de agenții de pază de la clubul ”Time Out”, care au intervenit. Unul dintre agenți a pulverizat spray iritant către cei doi bărbați și i-ar fi lovit cu un baston.

Cam o oră a durat tot scandalul de la ”Time Out”. Ulterior, în jurul orei 2:00, polițiștii au fost chemați la locație chiar de către unul dintre tinerii agresați. Oamenii legii au ajuns la locul indicat și au discutat cu toți cei implicați. Ulterior, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar, acum, fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat la ”Time Out” pe data de 2 aprilie și cine trebuie tras la răspundere.

Dosar penal pentru lovire sau alte violențe și purtare abuzivă

Polițiștii ieșeni îi anchetează acum atât pe agenții de pază, cât și pe femeile implicate în scandal.

”Pe 2 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției II de Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 aprilie, în jurul orei 1:00, o femeie ar fi agresat 3 tinere, în timp ce acestea se aflau într-un club din municipiul Iași, iar, ulterior, ar fi intervenit agenții de pază, care ar fi agresat doi tineri și ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen în direcția acestora. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu reprezentanții restaurantului, pentru a solicita un punct de vedere legat de situația creată. Însă Ștefan Tânjală, patronul Time Out, nu a putut fi contactat. De asemenea, reporterii BZI au apelat numărul de telefon de pe site-ul clubului Time Out, însă nici acolo nu a răspuns nimeni.

Bătaie după bătaie în cluburile din Iași

Bătăile în cluburi par că s-au înmulțit. Săptămâna trecută, o tânără de 20 de ani, din Iași, a fost bătută de una dintre cele mai sexy profesoare din oraș. Mălina, victima, a precizat că Loredana Pălăceanu ar fi atacat-o din senin după ce s-au întâlnit întâmplător într-un club de fițe din centrul orașului.

”M-a desfigurat! De sâmbătă, abia acum am început să îmi revin, dar încă sunt șocată de tot ce s-a întâmplat. Eu m-am dus în club cu câteva prietene pentru a mă distra și totul s-a transformat într-un coșmar. Era în club cu o fată pe care o cunoșteam doar din vedere. Nu am avut niciodată vreo legătură cu ea și m-a luat la bătaie. Mergeam spre baie și m-am trezit cu un pumn în nas, după care m-a tras de păr. Mă ținea cu o mână de păr și, în același timp, m-a tăiat pe picior cu tocul de la pantof. M-a rănit foarte grav. Abia a doua zi am realizat cât de gravă e situația. Am nasul strâmb, o rană imensă pe picior. O să am nevoie, cel mai probabil, de o operație la nas, ca să revin la normal. Mai mult decât afectarea fizică sunt distrusă psihic”, a povestit Mălina, victima.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după bătaia între pițipoance la ”Time Out”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *