Prima pagină » Actualitate » Bătaie între interlopi în Craiova! Mai multe persoane au ajuns la spital
Bătaie între interlopi în Craiova! Mai multe persoane au ajuns la spital

Bătaie între interlopi în Craiova! Mai multe persoane au ajuns la spital

14 feb. 2022, 08:15,
în Actualitate

În cursul serii de duminică, 13 februarie 2022, în Craiova a avut loc o bătaie între interlopi. Poliţiştii au intervenit de urgentă iar mai multe persoane au ajuns la spital. În conflict au fost implicate 7 persoane.

Nu este primul incident de acest fel în România ultimelor zile. Vă aducem aminte faptul că în judeţul Timiș a mai avut loc un conflict între două clanuri. La acea dată s-au folosit săbii și topoare, iar un om a fost rănit. Tot în județul Timiș, mai exact în Timișoara, un polițist a fost bătut de un interlop. Omul legii se afla alături de colegii lui care nu au intervenit pentru a aplana conflictul.

Bătaie între interlopi în Craiova, unde mai multe persoane au ajuns la spital

În bătaia intre interlopi din Craiova au fost implicate 7 persoane. Totul a început pe strada Bârsești din municipiu în momentul în care două grupuri de persoane au început să se bată, potrivit martorilor, cu bâte și săbii. Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi referitor la faptul că pe strada amintită mai sus a izbucnit un conflict. La fața locului au ajuns echipajele de intervenţie care au ajuns la concluzia că în conflict sunt implicați 4 bărbați și incă 3 din altă grupare.

În urma conflictului au ajuns la spital două persoane, un minor în vârstă de 16 ani și un bărbat în vârstă de 29 ani. Conform informațiilor existente, minorul ar fi fost înjunghiat.

Ca urmare a cercetărilor s-a constatat că o maşină a suferit unele distrugeri. Toate persoanele implicate în eveniment au ajuns la poliţie pentru a da declarații. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe şi continuă anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în bătaia dintre interlopi din Craiova.

Bătaie cu săbii și topoare intre interlopi în Timiș

Un alt eveniment asemănător s-a produs în urmă cu doar câteva zile în Timiș. Oamenii legii au intervenit în forță după ce două clanuri de interlopi au început să se bată cu săbii și topoare în mijlocul unei străzi din Lugoj. În încăierare a fost rănită o persoană care a fost transportată la spital. Oamenii legii au constatat faptul că întreg conflictul menţionat mai sus are legături mai vechi. Concret, cele două familii au avut în trecut unele conflicte iar acum, pe fondul unor neînţelegeri au ajuns să îşi împartă dreptatea în mijlocul străzii.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. 4 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. (…) spuneau autoritățile din Timiș la acea dată.

Un alt eveniment s-a întâmplat în Timișoara unde un cunoscut interlop a aplicat un pumn în figură unui poliţist care dorea să intervină pentru a aplana un conflict. Situaţia este mult mai gravă din prisma faptului că la fața locului existau incă 4 colegi ai omului legii, colegi care nu au intervenit în conflict. Oricum, astfel de incidente nu sunt singulare mai ales în Craiova care și-a căpătat un renume din cauza bătăilor dintre interlopi, bătăi în mijlocul străzii, bătăi care terorizează populația zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`