Prima pagină » National » Bătaie între directoarea unei școli și o profesoară: „M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard”
Bătaie între directoarea unei școli și o profesoară:

Bătaie între directoarea unei școli și o profesoară: „M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard”

14 iun. 2024, 16:20, 3 ,
în National

Un scandal în timpul orelor la o școală din Suceava a fost potolit abia după intervenția poliției. Directoarea este acuzată de o profesoară că a bătut-o și a amenințat-o. Incidentul ar fi avut loc joi.

Profesoara a ajuns la Urgențe și la medicul legist după ce a scăpat din mâinile directoarei. Directoarea școlii nu a făcut niciun comentariu după incidentul de la Școala Gimnazială Zamostea, însă profesoara, victima agresiunii, o acuză că, după incident, a fugit.

„Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat profesoara, citată de ziare.com.

Directoarea a fost și ea la spital

Singurul detaliu confirmat de directoare a fost că și ea s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Actuala directoare m-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard. M-a umilit, mi-a subminat imaginea mea ca profesor. Pe parcursul întregului an școlar m-a urmărit și mi-a făcut fotografii în cimitir, în curtea casei, pe stradă, oriunde și încearcă creare de tensiuni prin supraveghere.

În trecut, am sesizat de nenumărate ori ISJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet. Răspunsul a fost același.

„Dacă nu te-a bătut, e bine”. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală”, a mai afirmat profesoara.

IPJ Suceava a declanșat „cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Comentarii
  • Bravo, foarte frumos. Ce pretentii sa mai ai la copiii educati de aceste specimene? Mai este in scoala? Cred ca a fost demisa in regim de urgenta cu specificatia ca nu va mai putea pune piciorul intr-o scoala in viata ei.

  • nebuna! un pericol social! probabil era in criza de nervi ca a picat Flutur la cj Suceava si a ramas fara pila

  • România educată pas cu pas !, cu așa dulap inutil , mutalaul șmenar de case și cu așa premier fost vinzator de covrigi și cu diplomele pe nașpa făcute și cu restul de politicieni dotttoranzi la xerox , bandiți , hoți și penali ce ați vrea să se intimple intro comună din fundul Sucevei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024