Prima pagină » Titlurile zilei » Bătaie în campania electorală! Mai mulți PSD-iști au fost atacați la Iași: „A aruncat cu o sticlă după noi, iar apoi a lovit cu pumnii” – FOTO/VIDEO

Bătaie în campania electorală! Mai mulți PSD-iști au fost atacați la Iași: „A aruncat cu o sticlă după noi, iar apoi a lovit cu pumnii” – FOTO/VIDEO

28 mai 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Un grup de PSD-iști au fost atacați în timp ce făceau campanie electorală într-o comună din Iași. Mai mulți tineri au sărit la bătaie când i-au văzut pe străzile din sat

Bătaie pe străzile unei comune din județul Iași. Un grup de tineri din satul Podu Hagiului au aruncat cu sticlele de bere spre echipa locală de la PSD. Se pare că oamenii din satul respectiv nu apreciază partidul, iar când au văzut tricourile de culoare roșie, nu au mai rezistat. Polițiștii s-au sesizat în acest caz și îi caută pe indivizii agresivi.

Bătaie în campania electorală, într-o comună din Iași

Duminică, 26 mai 2024, pe la ora 20:00, echipa locală de la PSD era în campanie electorală prin satul Podu Hagiului, comuna Gorban. În timp ce mergeau pe stradă, aceștia au auzit mai multe înjurături din curtea unui localnic. Un grup de tineri care petreceau nu au apreciat faptul că a venit PSD în campanie și au început să strige împotriva lor. Lucrurile au degenerat și băieții au ieșit în stradă. Unul dintre ei a aruncat o sticlă de bere spre cei din PSD și a sărit cu pumnii către un membru. Băiatul a fost liniștit cu greu de către prietenii săi, care l-au luat pe sus de la fața locului.

„Totul s-a întâmplat duminică seară, prin jurul orei 20:00. Eram împreună cu echipa de la PSD prin satul Podu Hagiului. La o casă din sat, era un grup de tineri care făceau o petrecere, ascultau muzică. Aceștia erau băuți, se vedea clar acest lucru, iar când ne-au văzut, au început să ne înjure. Nu i-am băgat în seamă și ne-am continuat drumul. Însă au ieșit în stradă și au devenit agresivi. Pe lângă faptul că ne-au înjurat, unul dintre ei a sărit la bătaie și a aruncat cu o sticlă, iar apoi a vrut să ne lovească cu pumnul. Noi nu am avut nimic cu ei, cred că erau din opoziție, pe unul l-am și recunoscut. După ce s-a liniștit totul, ne-am continuat drumul. Imaginile respective au ajuns la poliție și s-au sesizat, iar acum îi caută pe indivizii respectivi”, a spus Silviu Isari, primarul comunei Gorban.

Poliția s-a sesizat în acest caz

Polițiștii i-au depistat pe cei implicați în acest incident, iar în continuare vor stabili ce sancțiuni vor fi aplicate. Tânărul care a aruncat cu sticla are 29 de ani și a intrat într-o altercație cu un bărbat de 53 de ani. Băieții care petreceau erau localnici din comună. Aceștia riscă amenzi, iar dacă va fi depusă plângere, pot să fie sancționați mai drastic.

„În cursul zilei de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secția nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la un material video apărut în spațiul public, în care este surprins un conflict între două persoane, petrecut pe un drum public din comuna Gorban. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 mai a.c., între două persoane ar fi izbucnit un conflict verbal în urma căruia un tânăr de 29 de ani ar fi lovit cu pumnul un bărbat de 53 de ani. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

S-a lăsat cu bătaie în campania electorală dintr-un sat din Iași, după ce un grup de PSD-iști a fost atacat de localnici.

Comentarii
  • Psd un partid de mincinoși,trăiesc ca păduchii pe muncă oamenilor, nu vrem să mai auzim de ei

  • Pai a ajuns lumea săracă sa o ia razna când vede pesedeii prin campanie, iar prostiți lumea cu campania voastră. Clar că aia fiind beți au sărit la bătaie când au văzut roșu în fața locului…

  • Astia sunt tineri nostri romani, asa se comporta un om ce de abia paseste in viata adulta, in viata reala ?
    Astia sunt niste needucati, nesimtiti si jigodii ce traiesc pe spatele familiei si a comunitatii si au capatat obiceiurile cele mai rele vis a vis de convietuirea in societate.
    Tinerii romani ar trebui sa fie educati, cu bun simt si sa reactioneze omeneste in orice situatie indiferent ca isi face aparitia ciuma rosie, febra galbena, sosocarii, auristii, useristii, basistii si altii care mai sunt prin politica actuala.

  • Dacă distrugi un panou electoral iei amendă dar dacă iei la bătaie oameni care fac campanie nu pățești nimic. Asta-i România!

  • Io fi pomis țățățeni ciordacului gaura covrigului

  • Ion din Podu Hagiului

    Într-o comună cu primar liberal și țărani beți e greu să faci campanie electorală pentru alt partid. Atât poate viceprimarul care este mână în mână cu poliția. Agresorii nu vor păți nimic, viceprimarul chiar le-a dat de băut și i-a felicitat pentru fapta comisă.

  • Pentru Ion mincinosul

    Vezi ca furi curent Ioane, consilierul PMP ales cu 86 de voturi si devenit viceprimar si dupa moartea primarului viceprimar cu atributii de primar candideaza de la PSD, comuna nu este condusa cum zici tu de PNL

  • Dar de ce domnul viceprimar Isari nu spune ca domnul consilier (PSD) Toma a început bătaia când a dat 2 pumni acelui tânăr. De ce nu spune că același consilier a mai bătut câțiva oameni din Scoposeni?

  • În prezent comuna Gorban este condusa de PSD mai exact de Gabi Alexa viceprimarul Isari este doar o păpușă. Bătaia a fost începută de candidații PSD-ISTI care vor prin orice mijloace să convingă electoratul din GORBAN, chiar cu bataia dacă este cazul.

  • După 34 de ani de hoție PSD eu cred ca pesediștii meritau mai mult de atît

  • Elena din Zberoaia

    Băi frumosililor din PSD, voi nu sunteți în stare să aplanati un conflict minor dar vreți să conduceți o comună cu mii de locuitori? Rușine să vă fie!

  • Erau băieții de suflet a lui Romica Agape, șeful PNL
    Oare daca tinerii au ieșit din curtea consilierului PNL Barzu Iulian fiind la o petrecere a familiei sale nu ar fi putut fi opriți de acesta, spun așa

  • Mai Andrei zis Nusu, se vede ca baiatul lui Barzu Iulian i-a despartit

  • PSD-istii mincinoși! S-a filmat doar ce le-a convenit lor, adica s-a filmat doar momentul in care unul din baieti a vrut sa lovească, dar momentul în care băieții au fost provocați și când “domnul” Toma a lovit primul cu pumnul, ca doar este domnul consilier care are impresia ca pumnul rezolva tot, de ce nu s-a pus?! Haideți sa nu privim lucrurile dintr-o singură perspectivă! Într-o campanie electorală ar trebui să ne asumăm ca există și opoziție! Sau trebuie să fim toți PSD-isti? În primul rând băieții nu erau din Podu-Hagiului ca să aibă ceva cu cei din Conducerea Primăriei Gorban. Băieții doar au strigat ceva împotriva PSD-ului la modul general nici de cum împotriva celor din Comuna Gorban, nu a fost nimic adresat personal celor care erau în campanie.

  • Andrei, ești un mincinos. Iulian Birzu nu este consilier PNL și nici nu candidează pe lista PNL Cei din PSD au sărit la bătaie. Așa spune și politia că un tânăr de 29 ani a fost lovit de un bărbat de 53 ani (consilierul Toma)

  • totul bine pana acum ,sper doar ca batausii sa nu fie votanti aur

  • Cred ca cel mai frumos ar ca să iasă șeful de campanie al PSD Gorban și sa lămurească lucrurile

  • Toti politicieni merita picioarele rupte daca nu fac in primul an ce au promis.

  • Puie-Msd ! , multe plăcuțe suedeze la toți !

  • Unde vine Podu hagiului?Nu am auzit de localitate?

  • psd=paduri tăiate,import gunoaie din occident,pensionari scoși cu dricul din funcțiile bănoase pe care le ocupă ,cumul pensie-salariu etc !atenție mare la vot !

  • GabiDumitrescu

    Ii caut si eu pe vinovati. Vreau sa le fac cinste macar cu 2 beri de caciula, din toata saracia mea!

  • Nu ai pierdut nimic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024