Prima pagină » Local » Bătaie golănească în Podu Roș, imaginile sunt șocante! Un băiat este nenorocit de 4 atacatori. Poliţia ar trebui să se autosesizeze – VIDEO, UPDATE

Bătaie golănească în Podu Roș, imaginile sunt șocante! Un băiat este nenorocit de 4 atacatori. Poliţia ar trebui să se autosesizeze – VIDEO, UPDATE

17 mart. 2023, 13:33,
BZI.ro, în Local

La începutul lunii martie, la Iaşi, a avut loc o bătaie golănească. Patru elevi au atacat cu pumnii şi picioarele un alt băiat, într-un parc din Podu Roș.

UPDATE: IPJ Iași a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Atacatorii au fost identificați de oamenii legii.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, din care rezultă faptul că un tânăr este agresat, facem precizarea că, la data de 16 martie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași s-au autosesizat și au demarat verificările, stabilind că fapta ar fi avut loc la data de 05 martie a.c., pe raza mun. Iași. Conflictul a fost unul spontan.

Astfel, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, persoanele bănuite de comiterea faptei fiind identificate de polițiști”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Pe lângă atacatori se mai află un tânăr care filmează şi un altul care pur şi simplu priveşte. Aceştia nu au intervenit pentru a aplana conflictul şi au asistat nepăsători.

Agresatul este bătut fără milă de aceşti elevi, lovit în repetate rânduri. În conversaţia dintre bătăuşi se pomenea şi numele clanului Gangal din Iaşi.

Filmarea circulă de mai multe zile pe grupurile de Whatsapp. În acest caz, Poliţia ar trebui să se autosesizeze pentru a identifica autorii.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Nu mai merge nimeni in siguranta pe strada

  • Tarani needucati. Ce sa le ceri?

  • Din Botosani?

  • Jean cola la chilotei

    Gangal este clan 🤭 ?
    Mda astia de fura vaci si isi petrec mai mult de jumate din viata la parnaie sau se bat le tik tok is clanuri ,trezitiva !!!!!

  • Sa fie date numele și pozele lor,sa ii vadă toți ce educație au primit

  • De ce blurati ? Lasati sa-i vada mamicile lor ce au crescut ! 4 la 1 …asta da bataie golaneasca ! Golaneasca e unu la unu la bustul gol, cu pumnii goi ….pana cade unul!! Asa ..4 tărani nenorociți ( tigani in mod sigur) au tabarat pe un baiat ,, it” ist dupa cum se apără si s mari smardoi !🤼‍♀️

  • Prietenasiiiiiii………….ati belitoooooooooooooooooo……….va torn !!!!!!!!!!

  • Chiar nu i-a vazut nici un adult????

  • Si la Bucuresti e la fel! Oricum frumos s-a aparat baiatul ! Bv lui ! Fiecare lovitura s-a dus in van! Bv ma ! Nu stiu cum te cheama dar le-ai dat clasa! In rest politia nu are ce face ca sunt minori! Ca la Bucuresti etc!

  • daca eram de fata acum erau 4 inmormantari, simplu

  • Is belea comentariile 🤣🤣

  • doar in gasca is smecheri, singuri ii vezi cum stau pe telefon ca niste fetite.in gasca in schimb se cred interlopi urla pe strada, etc.acelasi fenomen e in orice oras din tara nu doar in Iasi.

  • Auzi, „Gan…” mie scârba sa le pronunț numele, nu le mai da-ți atâta valoare la niște ciocoflenderi. N-au făcut absolut nimic toată viata lor, care sunt faptele lor? Furt, prostituție, bătăi? Nu mai oferiți respect si audienta gratis persoanelor de aceasta speța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *