Bătaie generală intre clanuri din Vaslui. Jandarmii au instituit zonă de protecție - VIDEO

Bătaie generală intre clanuri din Vaslui. Jandarmii au instituit zonă de protecție – VIDEO

10 aug. 2022, 15:04,
BZI.ro, în National

A fost bătaie generală între clanuri în Vaslui, iar jandarmii au instituit zonă de protecție pe raza localității Băcești din județ. Bătaia a izbucnit din motive economice. Oamenii legi patrulează în localitate pentru a preveni un alt conflict. Situația încă rămâne foarte tensionată.

Nu sunt primele răfuieli în Vaslui, în urmă cu câţiva ani în localitatea Murgeni, sute de rromi s-au bătut în plină stradă fără să le pese de oamenii care treceau prin zonă.

Bătaie generală între clanuri în Vaslui pe disputa asupra unui imobil

În localitatea Băcești din judeţul Vaslui a avut loc o bătaie generală între două clanuri care îşi disputau o clădire. Jandarmii au intervenit în forță şi au aplanat situația care risca să se transforme într-un masacru. Cele două clanuri susțin că au dreptul asupra unei clădiri din localitate. Oamenii legii au instituit o zonă de protecție pe raza localității mai sus menţionate. În acest sens, mai multe echipaje mixte, jandarmi şi poliţişti au rămas în localitate unde patrulează pentru a împiedica un alt conflict

„Pentru prevenirea apariţiei unor evenimente care pot tulbura ordinea şi liniştea publică, pe raza localităţii Băceşti a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. În cadrul zonei speciale, ordinea şi liniştea publică sunt menţinute de poliţişti şi jandarmi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Odată identificați, mai mulţi scandalagii au fost duși la secţie pentru declarații. Ulterior, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru 8 persoane care au vârstele cuprinse între 16 și 66 de ani. Ulterior, magistrații vor decide dacă aceștia vor sta pentru 30 de zile în spatele gratiilor.

Bătăi generale între clanurile de interlopi din România

În ultimii ani astfel de scene par să devină uzuale în mai multe orașe din țară. Așadar, de-a lungul anilor, interlopii au început să facă legea în unele zone din țară. Probabil cel mai de impact eveniment a fost momentul în care, la înmormântarea lui Pian, poliţia a stat fără să intervină în momentul în care participanţii încălcau legile împotriva COVID-19.

Nu trebuie uitat faptul că într-o localitate din România zeci de persoane au început să protesteze după ce mai mulţi interlopi au omorât un bărbat din localitate. Oamenii susțineau că sunt terorizaţi de acel clan, iar autoritățile nu fac nimic pentru a proteja familiile cetățenilor. Lista incidentelor de acest fel este una lungă.  Așadar, nu numai clanurile din Vaslui fac legea în localitățile în care se află, vedem că și în alte părți ale României acest lucru se întâmplă.

sursă video: vremeanoua

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *